Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zondag 29 juli 2012

SSC #174

Hallo allemaal,
Voor mijn vakantie begon heb ik toch nog even een kaartje extra af gekregen voor SSC. Het thema is daar nu 
“Patterns Galore!”
Dat betekent dat je 3 of meer design papiertjes moet gebruiken. Klinkt niet zo moeilijk dacht ik...
Dit is mijn kaart geworden. Lijkt je dit nu ook een leuke challenge om mee te doen kom dan langs op Stamptacular sunday!

zondag 22 juli 2012

SSC#173...


Hallo allemaal,
Ik zit nu lekker aan de andere kant van de wereld, heb weer veel mensen van de familie gezien en geniet van mijn uitzicht, maar wil jullie toch nog even een kaart laten zien voor de nieuwe wedstrijd van stamptacular sunday. Vandaag begint daar uitdaging 173 en het thema heet,
"To die for"
We willen graag dat je een kaart of creatie maakt met 2 of meer dies! Nou dat is niet moeilijk dacht ik zo.
Dit is mijn voorbeeld kaart...

Wil je meedoen met de uitdaging ga dan naar stamptacular sunday daar vind je dan ook de voorbeelden van onze andere DT-ers.

Tot snel!!!

zaterdag 21 juli 2012

Een hele fijne dag... NKU#23


Hallo allemaal,
Ik ben nu bijna op mijn plaats van bestemming, nog even de laatste loodjes. Bij NKU gaat uitdaging 23 van start. Dit keer is de sketch gemaakt door Marianne.
 We hebben geen thema eraan verbonden, dus leef je lekker uit!
Dit is mijn voorbeeldkaart...
Dit dp blokje heb ik een poosje geleden bij de boekenvoordeel gekocht en is toch wel erg leuk vind ik.
Ook de bloem heb ik zelf gemaakt en dat geeft natuurlijk wel een heel bijzonder tintje aan je kaart.
Heb je ook zin om aan deze wedstrijd mee te doen en kans te maken op mooie prijzen kom dan gezellig langs op NKU. Daar vind je ook de voorbeeldkaarten van onze andere DT-ers.

Tot snel!!!

donderdag 19 juli 2012

Vakantie...

Hallo lieve blogvriendinnen,

Ik sta nu op het punt om op vakantie naar Pakistan (naar mijn schoonouders) te gaan. De koffers zijn gepakt en alles nog even een laatste schoonmaakbeurt gegeven. Nog een laatste nachtje in m'n eigen bedje en morgen om een uur of 12 gaan we weg. Ik kom ook pas over 6 weken weer terug, dus zal het hier op mijn blog tijdelijk wat rustig zijn. 
Voor NKU heb ik nog een paar kaarten in het voren klaar staan en Stamptacular sunday komt zondag nog 1 kaart en de 29ste juli nog 1 en daarna pas weer op 2 september.
Ik heb op mijn vakantie adres wel internet dus ik zal af en toe proberen om even een kleine post te plaatsen en even te vertellen hoe het daar is.
Ik wens iedereen die ook haast vakantie heeft een hele fijne vakantie toe en geniet ervan!

Ons uitzicht vanuit ons huis daar!
Tot snel!!!

zondag 15 juli 2012

Wings and blings SSC#172


Hallo allemaal,
Het is weer zondag en dus tijd voor een nieuwe challenge bij stamptacular sunday. Deze week hebben we als thema
"Wings and blings"
Dat betekent dus dat je op je kaart iets met vleugels en natuurlijk ook glimmers moet verwerken. Bij die vleugels dacht ik eerst aan een elfje, maar kon niks naar mijn zin vinden en die heb ik laatst ook al eens gebruikt. Dus dan op zoek naar iets anders. 
Toen kwam ik een stempel van Nellie Snellen tegen, een koetie en die vond ik wel super schattig en had ik nog nooit gebruikt. Maar.... om een koetje leuk in te kleuren is nog niet zo makkelijk. Hoe laat je de schaduw vallen... wat is een goede koeien-kleur...
Maar ik heb mijn best gedaan en vind hem zelf eigenlijk wel goed gelukt!
Ik heb bazzill cardstock en een stukje linnen cardstock gebruikt. Het dp is van MD, de vlaggetjes is een creatable van Joycrafts. De letters op de achtergrond heb ik met een embos-mal gemaakt en bewerkt met wat witte inkt. En niet te vergeten natuurlijk heb ik weer leuke bloemetjes gebruikt.
Dit is het resultaat van mijn kaart.
Als je nog meer voorbeelden wilt zien ga dan naar stamptacular sunday en misschien krijg je dan wel zin om mee te doen met deze leuke uitdaging...


vrijdag 13 juli 2012

Kaart voor Marianne...


Hallo lieve blog-vriendinnen,

Vandaag heb ik een kaart afgemaakt waar ik ongeveer een week aan bezig ben geweest. Nee niet omdat het zo'n moeilijke kaart was en ook niet omdat ik geen inspiratie had! Gewoon omdat het me op het ogenblik een beetje ontbreekt aan voldoende tijd...
Ik hoor het jullie al zeggen, "heb ik ook altijd last van." Dan weten jullie dus precies hoeveel moeite het af en toe kost om een kaart klaar te krijgen.
Maar goed ik ga jullie nu niet verder vermoeien met mijn tijd gebrek maar ga jullie nu mijn kaart laten zien.
Ik heb em speciaal gemaakt voor Marianne. Zij is namelijk 17 juli jarig en heeft een super leuke candy daaraan verbonden.
Dit is mijn kaart.
En zoals jullie zien heb ik ook de binnenkant nog voorzien van een dp-tje.
En dit is de sketch die je gebruiken moest. Die was echt super gaaf!!!
Ik ga nu gauw mijn kaart posten bij Marianne. En morgen zal ik hem ook naar haar toesturen.
Marianne, nogmaals een hele fijne dag toegewenst!

zondag 8 juli 2012

Gefeliciteerd...

Hoi allemaal,
Alweer is er een week voorbij en alweer is het tijd voor een nieuwe challenge bij stamptacular sunday. Dit keer met een wel hele leuke sketch.
Ik heb deze kaart dan ook al een tijdje klaar. Toen ik deze kaart nl maakte is mijn tante zeggertje bevallen van een tweeling. Die kaart heb ik natuurlijk direct geplaatst toen. Maar mijn zusje en haar man wilde ik natuurlijk ook op een leuke manier feliciteren en daar heb ik deze kaart dus op aangepast.
De stempel is baby Tilda with bunny slippers en die heb ik gescand en gespiegeld zodat ze leuk met de kontjes naar elkaar toe gezet konden worden.
Het mooie dp is van Bobunny en dat van de die-cut is van Magnolia.
Verder heb ik de tekst zelf ontworpen. Mijn zusje was er blij mee en nu ben ik nog benieuwd naar jullie reacties.

Ben je benieuwd naar meer voorbeelden kom dan gezellig langs op stamptacular sunday!

Tot de volgende blogpost!!!

zaterdag 7 juli 2012

Van harte... NKU#22

Hoi allemaal,
Ik wil jullie allemaal weer even bedanken voor alle leuke en lieve reacties die ik elke keer weer krijg. Ik mag ze toch zo graag lezen, echt een blijk van waardering dat jullie  iedere keer weer komen kijken.
Bedankt!!!

Dan nu de kaart voor vandaag.
Vandaag begint namelijk uitdaging 22 alweer bij NKU en we hebben dit keer een fantstische sketch van Judith! Deze sketch was toch zo leuk om te mogen maken!!!

Alleen toen ik begon aan deze kaart kon ik mee geen kleuren combinatie bedenken...
En voor de grap zei ik toen tegen mijn zoon, Haseeb van 14, joh zeg eens wat voor kleur moet ik gebruiken...
En hij kwam toen met het leuke idee om eens rood en geel te gaan gebruiken.
Eerst had ik iets van, hmmmm, rood en geel... Maar toen ik het bij elkaar had gezocht, stond het zo leuk, dat ik die kleuren dus toch maar heb gebruikt.
Dit is dus mijn ongebruikelijke kleuren kaart voor deze keer en dit keer zelfs zonder bloemen. Ben erg benieuwd wat jullie hiervan gaan vinden...
Wil je nou ook meedoen aan deze uitdaging, kom dan gezellig langs op NKU. Daar vind je ook de kaarten van onze andere DT-leden.
Tot snel!!!

maandag 2 juli 2012

Lekker vrolijk...

Hallo allemaal,
Nog even op de valreep een kaartje gemaakt voor EKEF (uitdaging sluit vandaag). Wat een leuke uitdaging is dat! Daar moet je een kaart maken met wel heel uitdagende kleuren zeg. Je kon kiezen uit 3 combinaties en ik heb gekozen voor 
Fuchsia roze /oranje /geel
Ook mag mijn kaart meedoen aan de challenge van de creatieve zebra waar je een verjaardagskaart moet maken.
Dit keer heb ik geen stempel gebruikt want dan vond ik het wel heel erg druk worden maar ik heb een eigen gemaakte bloem op mijn kaart verwerkt. 
Wat is dat  toch ook leuk om te doen zeg, je eigen bloemen maken. 
Ik heb hem gemaakt met de rose creations van Spellbinder. Verder heb ik het dp van de kruidvat gebruikt en de vlaggetjes zijn van Joy crafts. De kleine bloemetjes zijn uit een ponsje en de hartjes zijn met de perlenpen gemaakt. De woordjes zij van MD net als de swirls.
Dit is mijn kaart geworden en ik moet zeggen dat het er wel erg vrolijk uit ziet zo! Ben natuurlijk weer benieuwd naar jullie mening...
Tot de volgende blogpost!!!

zondag 1 juli 2012

Groeten uit Holland...

Hallo lieve blogvriendinnen,
Daar ben ik weer met een nieuwe kaart want het is weer een nieuwe maand en zondag en dat betekent dus tijd voor een nieuwe challenge bij stamptacular sunday.
Deze week hebben we een heel leuk thema

“Red, White and Blue with a Little SPARKLE Too!”

Als ik hoor rood- wit- blauw dan denk ik natuurlijk direct aan onze vlag...
En dus heb ik een heel Nederlands kaartje gemaakt. Ik kwam laatst bij de duif een heel leuk blokje tegen van MD wat heet Dutch Design. Nou dat paste natuurlijk perfect in mijn Nederlandse kaart.
Zo lijkt mijn kaart op het eerste gezicht misschien wat simpel maar je ziet nog niet alles...
Dit is de binnenkant. Dit model zag ik ook bij de duif staan en ik vond het zo'n grappig modelltje dat ik hem daar op de foto heb gezet en er thuis mijn eigen draai aan heb gegeven.

Heb je weer zin en tijd om gezellig met ons mee te doen kom dan eens lang bij stamptacular sunday. Daar vind je ook de andere voorbeeld kaarten van onze DT-leden.

Tot snel!!!