Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zondag 30 september 2012

SSC#183 It's your birthday...


Lieve blogvriendinnen,

Vandaag is het de laatste zondag van september. Het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij stamptacular sunday. Dit zal tevens mijn laatste kaart zijn die ik voor hun site maak. Ik heb zelf besloten om met stamptacular sunday te stoppen omdat het engels me toch niet altijd even makkelijk af gaat en het toch wel een super drukke blog is. 

Het thema van deze week bij stamptacular sunday is 
"It's your birthday"

Nou zo'n kaart kun je er niet genoeg van in je collectie hebben volgens mij, dus kom allemaal gezellig langs en doe met ons mee!

Hieronder mijn voorbeeld kaartje en op de site kun je de andere voorbeeld kaarten van onze DT-ers bekijken.
Ik heb mijn Tilda gekleurd met copics en de leuke plak pareltjes heb ik bij de Action gekocht. Net als het dp trouwens.

Tot snel!!!

donderdag 27 september 2012

Shopping...

Hoi allemaal,

Wij hebben hier op het ogenblik een beetje een moeilijke periode omdat er 2 kleine kindjes in het ziekenhuis in Groningen liggen en ik denk dat daarom de inspiratie niet helemaal op gang wilde komen na onze vakantie. Maar ik geloof warempel dat de inspiratie aan het terug keren is. Het lijkt ook weer iets beter te gaan nu met de tweeling. Nu gaan ze dit weekend de beademing stoppen en dan moeten ze het weer helemaal zelf doen. Het is dus erg spannend of dat ook gaat gebeuren maar we houden goede hoop! 
Maar vandaag laat ik jullie weer eens een leuk kaartje zien. Ik heb dit keer een stempel gemaskerd. Als je wil weten hoe dat in zijn werk gaat dan heb ik een tutorial op mijn blog staan onder het tabblad tutorials.
Ik heb mijn stempel weer ingekleurd met mijn copics

Dit is mijn kaart geworden en hij mag meedoen bij de challenges van:

Elke kaart een feestje - gebruik veel groen
Dutch card lovers - gebruik dots

Ik hoop dat jullie mijn kaart weer leuk vinden en tot de volgende keer.
Doei!!!

maandag 24 september 2012

Love is in the air...

Hallo lieve volgers en bloggers,

Ik ben alweer dik 3 weken terug van vakantie maar heb ik nog niet echt de inspiratie kunnen vinden om veel kaarten te maken. Maar ik moet zeggen dat het nu langzaam aan toch wel steeds meer weer begint te kriebelen. Ik laat jullie dan vandaag ook weer eens wat zien wat ik gemaakt heb. Het is dit keer een tag, maar natuurlijk is die ook prima te verzenden als een kaart.
Het verliefde paartje is een leuke stempel van Mo Manning, zijn ze niet schattig! Ik heb ze gekleurd met copics. Verder heb ik dp papier gebruikt van de Action en het onderste karton is van Bazzill. De lantaarn en de hekjes zijn stansjes van MD en die heb ik bewerkt met clear embossing poeder, alleen zie je dat op de foto helaas niet zo goed. Met de lantaarn heb ik ervoor gekozen om de binnenkant er niet uit te halen maar er gele stukjes in te zetten zodat het lijkt alsof de lantaarn echt brandt. De tekst heb ik geprint en uitgestanst met een stans van Spellbinder en toen bewerkt met distress. Dan de bloemen. De grote bloem heb ik zelf gemaakt met behulp van een Spellbinder en handgeschept papier, en ohh wat is dat toch leuk om te mogen doen. Nog wat kleine bloemetjes, blaadjes en een charm er naast en het staat weer erg leuk moet ik zeggen.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn tag vinden!

Mijn tag mag dit keer meedoen aan de de challenges van:
Just a note - maak een tag
sweet stampin challenge - gebruik een charm

Tot snel!!!




zondag 23 september 2012

Kerst SSC#182

Hallo allemaal,

Het is weer zondag en dus tijd voor een nieuwe challenge bij Stamptacular sunday
Het thema van deze week is
"Bling it on"
Dus laat deze keer een kaart of creatie zien waar glitters en bling op zitten. Niet zo moeilijk lijkt mij.
Dit is mijn voorbeeld kaartje geworden. Mijn eerste kerstkaart voor dit jaar!
Lijkt het je nu ook leuk om mee te doen aan deze challenge kom dan gezellig langs op stamptacular sunday. Daar vind je dan ook meteen de voorbeeld kaarten van onze andere DT-ers.

Tot snel!!!

zondag 16 september 2012

Speciaal voor jou ...SSC#180

Hallo lieve blogdinnen,

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien die erg simpel maar toch leuk is. Dat is dan ook de vraag bij Stamptacular sunday.
"Less is more"
Maak een simpele maar elegante kaart.
Ik geloof dat deze kaart ook verder geen uitleg nodig heeft...

Lijkt deze uitdaging jou wel wat, kom dan gezellig langs op stamptacular sunday! Daar kun je ook de kaarten van onze andere DT-leden vinden en wie weet win je dan 1 van de mooie prijzen.

Tot snel!!!

zaterdag 15 september 2012

Dikke knuffels.... NKU#27

Hallo allemaal,
Het is alweer de 3e zaterdag van september en dat betekent tijd voor een nieuwe uitdaging bij NKU. We hebben natuurlijk weer een super gave schets die dit keer gemaakt is door Jolanda. 
En daarnaast hebben we gekozen voor het thema 
"dieren"
En dit is mijn voorbeeldkaart geworden.
Vind je dit nou een leuke uitdaging kom dan vooral langs op ons gezellige blog van NKU en doe met ons mee!
Er zijn weer leuke prijzen te winnen. Ook kun je daar de kaarten zien van onze andere DT-ers.
De uitdaging duurt tot donderdag 27 september. Denk wel even aan een Nederlandse tekst want we heten niet voor niets Nederlandse kaarten uitdagingen blog!!!

Verder hebben we op het NKU blog ook nog een leuke creatie uitdaging en de uitdaging t.g.v het 1 jarig bestaan van ons gezellige blog, neem maar eens een kijkje daar en waag misschien een kans!!

Tot snel!!!

zondag 9 september 2012

SSC180

Hallo allemaal,
Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe challenge bij Stamptacular sunday en deze week luidt de opdracht
“Anything BUT A Card!”
Weer eens wat anders dan altijd maar een kaart maken dacht ik en zo ben ik dus eens even op zoek gegaan. Ik kwam op internet vele leuke ideeën tegen en uiteindelijk heb ik gekozen om een schoentje te maken.

Ik moet zeggen dat ik hem zelf erg goed gelukt vind.Nu nog een geschikte gelegenheid om hem weg te geven.
Lijkt dit je nu ook een leuke uitdaging, kom dan langs op onze site Stamptacular sunday. Daar kun je ook de creaties van al onze andere DT-ers bekijken.


maandag 3 september 2012

Pakistan

Hallo lieve blogvriendinnen,
Allereerst wil ik alle nieuwe volgers van harte welkom heten op mijn blog. Leuk dat jullie me willen volgen en ik hoop dat ik jullie een beetje kan inspireren
Dan nu even een tussendoor berichtje van mij. Afgelopen vrijdag avond zijn we weer thuis gekomen van onze vakantie in Pakistan. We hebben dit keer echt prachtig weer getroffen en hooguit maar 3 dagen echt regenachtig weer gehad. We hebben dan ook veel dagtochtjes gemaakt en daar hebben we echt van genoten. De hoogtepunten van onze dagtochten waren toch wel het bezoek aan de Indus. De Indus is een grote rivier die z'n oorsprong vindt in het Himalaya gebergte van Tibet. Doordat de Himalaya erg hoog is, is de rivier ook erg wild. De belevenis om met je voeten in zo'n wilde rivier te staan en dat water aan je voeten te voelen trekken is echt ongekend. 
Dan hebben we nog een super dagtocht gemaakt naar een gebied waar erg veel wilde apen leven, in het noorden van Pakistan. Het weer was super mooi die dag en dus waren er erg veel nieuwsgierige apen te bekennen. Ze zijn ook nog eens super slim want ze weten precies waar eten te halen valt. Langs de weg staan nl allemaal tentjes waar je maïskolven kunt kopen, iets waar ze dol op zijn. We hebben ze dus ook nog gevoerd. Vooral de kinderen vonden dit schitterend. Furqan, de jongste van 10, die vond de apen zo leuk dat ie er eigenlijk wel 1 mee had willen nemen. Ik moet er niet aan denken, maar goed dat zijn kinderen he. aan het einde van de dag nog 1 allerlaatste keer maïskolven gekocht en gevoerd en toen sloeg bijna het noodlot toe... Furqan zijn kolven waren op en zag dat z'n oom nog wat over had. Hij wilde daar naar toe lopen om nog wat kolven te halen en liep ws iets te dicht langs een aap, naar de zin van die aap en die zou Furqan even aanvallen... Direct kwamen er nog 2 apen aan om te helpen en Furqan begon te rennen. Natuurlijk vlogen wij met z'n allen op die apen af en daar schrokken ze van en liepen ze weer weg. Maar Furqan is er wel even van geschrokken en weet nu ook goed dat aapjes niet echt om te knuffelen zijn!
Maar na 6 weken in Pakistan te zijn geweest zijn we allemaal weer blij om thuis te zijn. Ik moet ook zeggen dat ik mijn knutselhoekje erg gemist heb. Vanaf morgen ga ik dan ook weer proberen om weer eens iets te maken.

zondag 2 september 2012

SSC#179...

Hallo lieve blogvriendinnen,

Eergisteren zijn wij weer thuis gekomen en ik moet zeggen dat dat ook weer heerlijk is! Eindelijk m'n eigen knutselhoekje weer terug. Ohhh wat heb ik dat gemist zeg!!!
Ik hoop dat jullie ook allemaal een fijne vakantie hebben gehad en dat jullie er weer klaar voor zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Vandaag begint namelijk de nieuwe uitdaging van stamptacular sunday weer en dit keer hebben we een sketch. Niet moeilijk maar wel super leuk, vind ik altijd.
Dit is mijn voorbeeldkaart geworden.
En hier de binnenkant die ik dit keer ook versiert heb.
Heb je zin om weer eens mee te doen met onze uitdaging kom dan gezellig bij ons langs op stamptacular sunday. Daar vind je dan ook de voorbeelden van onze andere DT-ers.


zaterdag 1 september 2012

Bedankt NKU#26

Hallo allemaal,
Vakantie is weer voorbij en gister avond zijn wij weer thuis gekomen. Natuurlijk zijn we moe van de reis maar dat gaat wel weer over. Toch zijn we ook wel weer blij dat we thuis zijn en weer al onze eigen spulletjes om ons heen hebben.

Maar nu mijn kaart. Het is namelijk weer de eerste van de maand en dus tijd voor weer een uitdaging bij NKU. Deze keer is de sketch verzorgd door Elise.

Dit is mijn kaartje geworden.
Heb je zin om mee te doen met de uitdaging kom dan langs op NKU en bekijk daar ook meteen de kaarten van onze andere DT-leden. Jullie kunnen meedoen tot 13 september. En vergeet er niet een Nederlandse tekst op te doen!!!

Tot snel!!!