Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

maandag 25 maart 2013

DCZ #12

Hallo lieve allemaal,

Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe challenge bij DCZ. We hebben deze keer een leuke bingo en die ziet er zo uit.


Ik heb gekozen voor de combinatie, blauw/stans/bloemen.
Ik heb er dit keer een cas kaart van gemaakt en ook dat is erg leuk om te doen moet ik zeggen.


Hebben jullie ook zin om mee te doen aan deze challenge, kom dan gezellig langs op het blog van DCZ. Daar vind je ook de kaarten van de andere dt-leden. En natuurlijk hebben we weer een leuke prijs voor jullie.

Tot snel!

woensdag 20 maart 2013

zelf gemaakte bloemen

Hallo lieve bloggers,

Ik ben de afgelopen dagen toch met iets leuks bezig geweest! Ja ik kan wel zeggen dat het me goed in de greep heeft. Haha, dat klinkt wel erg cryptisch geloof ik he. 
Nou ik zal het vertellen. Ik zag op facebook dat Diny Sprakel wel erg leuke bloemen had gemaakt. Ze had dat van youtube gezien en was zo aardig om mij te vertellen wie de maker van het filmpje was. Ik kon niet wachten en ben gelijk gaan kijken.
Ja dat was het, ik was echt helemaal verkocht en wist zeker dat ik dat ook wilde.
Nou is het meestal zo, dat als je een filmpje ziet het allemaal erg makkelijk en simpel lijkt maar in de werkelijkheid valt het dan nog vies tegen. Maar ik ben toch lekker aan de slag gegaan. De eerste bloemen werden eigenlijk niet zo super mooi, maar langzaam aan kreeg ik het toch onder d knie en begon ik trots te worden op mijn rozen. Als dat eenmaal lukt wil je natuurlijk meer en dus ben ik ook gaan proberen om gardenia's te maken. 
En ik moet zeggen dat dat heel aardig is gelukt!
Dus je snapt het al, ik heb vandaag dan ook een mooie kaart met mijn eigen bloemen erop gemaakt.


Dit is mijn kaart geworden. De foto is niet heel erg mooi geworden maar dat komt omdat het al donker is en ik kon natuurlijk weer niet wachten met mijn kaartje op mijn blogje te zetten, haha.
Wat heb ik zoal gebruikt voor mijn kaart.
Brons en oud-roze metal-linnen cardstock, dp van de Action, enkele mallen van Joy. Wat parel kralen, een stukje wondgaas wat ik heb ge-inkt en de vlinders zijn gemaakt met een floral punch.
De stempel is er een van Studio Light, die ik laatst heb gewonnen en de postcard heb ik geprint. De postzegel is wel een echte maar al heel oud, geen idee van welk jaar mar het is volgens mij al eeuwen geleden dat we 10 cent aan postzegels betaalden, haha.

Mijn kaartje mag dit keer mee doen aan de volgende challenges:

Tot snel!

maandag 18 maart 2013

13e trouwdag

Hallo lieve bloggers,

Vandaag was het eindelijk niet zo koud buiten. Vanmorgen eerst wel vies miezerig weer maar ook dat klaarde later op en zelfs de zon brak nog eventjes door. Laten we met z'n allen hopen dat deze dag nu eindelijk een begin is van een mooie lente, daar zijn we zo aan toe met z'n allen!
Maar dan nu eerst mijn kaartje voor vandaag. 
Er was namelijk iemand die een kaartje nodig had voor een 13 jarig huwelijk. Of ik die zou willen maken voor haar. Natuurlijk wil ik die maken en zo zat ik vanmiddag ineens vol met ideeën en inspiratie. Ik wist namelijk dat er bij het Cards en scrap challengblog een leuke uitdaging was met de vraag naar een witte kaart met een vleugje pastel. 
Dat vond ik wel een leuk idee ook voor de opzet van mijn kaart. Nou kwam ik van de week ook een hele leuke tutorial tegen op youtube waar heel duidelijk in uitgelegd wordt hoe je mooie roosjes kunt maken. Ook dat ben ik lekker uit gaan proberen en het resultaat daarvan werd zo leuk dat ik ook die graag op mijn kaart wilde verwerken.
Dit is mijn kaart geworden. 
Met dus zelf gemaakte bloemen en ook de krulletjes zijn zelf gemaakt, net als de tekst...

Mijn kaart doet mee aan:
Cards en scrap challengeblog - Wit met een vleugje pastel
EHIC - Bloemen
digital tuesday - frame it

Tot m'n volgnde blogpost!

zaterdag 16 maart 2013

Lente

Zo daar ben ik weer met een leuke kaart. Want vandaag is het weer tijd voor een nieuwe uitdaging bij NKU. Inmiddels is dit alweer uitdaging 39, waar we natuurlijk weer een leuke schets hebben en het thema is lente.
De schets is dit keer gemaakt door Elise.
En dit is mijn uitwerking van de prachtige schets. Ik zie alleen dat ik toch een klein foutje heb gemaakt.... Ik heb namelijk de bovenste hoeken niet rond gemaakt...
Nou ja niets meer aan te doen nu.
Ik heb mijn vriendje Toby tumble weer gebruikt. Ohh wat vind ik die toch schattig!
Toby is ingekleurd met copics. 
Vind je het nou ook leuk om mee te doen aan deze uitdaging kom dan langs op het blog van NKU. Daar vind je dan ook meteen de voorbeelden die mijn collegae hebben gemaakt.

Tot de volgende blogpost!

woensdag 13 maart 2013

Uiltjeknappen... of nee... knappe uitjes!

Goeie dag lieve bloggers,

Mijn zoon Haseeb is deze week met schoolreisje naar Londen en ik hou tijd over... ja dat gebeurt niet vaak, hahaha. Nu ben ik stiekem al wat in het voren aan het werken geweest voor de dt-teams, maar ik dacht ik moet ook weer eens even wat op mijn blogje zetten. Omdat ik de laatste 2 dagen al genoeg kaarten had gezien wilde ik eens even iets anders.
Nu zie je de laatste tijd overal van die leuke gave uiltjes opduiken en die wilde ik eigenlijk ook wel. Ik vind ze toch zoooooo gaaf!
Dus aan een lieve vriendin van mij gevraagd of ik haar mal even mocht gebruiken, langs de winkel gegaan om vilt en zo ben ik begonnen aan mijn project.
Toen er eenmaal 1 klaar was en hem liet zien aan mijn kinderen vonden ze die wel super leuk.
Furqan(de jongste) die vond hem zo gaaf dat hij er ook wel 1 wilde hebben. Dus kleurtjes bij elkaar gezocht en nog eentje gemaakt.
Dit zijn ze geworden. 
Deze keer dus even helemaal niets voor een challenge maar gewoon even omdat ik dit zo gaaf vind.
Ik hoop dat jullie dit ook knappe uiltjes vinden geworden.
Tot snel!

zaterdag 9 maart 2013

paaskaartje

Hallo lieve bloggertjes,

Eerst wil ik mijn nieuwe volgers van de laatste tijd van harte welkom heten op mijn blog. Ik hoop dat jullie hier zo af en toe wat inspiratie op kunnen doen en laat gerust een reactie achter. 
Ook wil ik jullie, die altijd zo trouw reacties geven weer eens even bedanken!
Ik vind het toch zo leuk om altijd jullie reacties te mogen lezen. Ik kan soms gewoon niet wachten tot de volgende reactie, haha.
Maar dan nu naar mijn kaart van vandaag.
Even een keer wat anders dan anders...
Voor de verandering heb ik namelijk maar eens een keer een leuk paaskaartje gemaakt. Ook heb ik eens een andere vorm dan het "gewone" vierkant gemaakt. Was toch wel een uitdaging om die te versieren, maar echt super leuk.

En toen ik de foto had genomen (voor de verandering eens op een zwarte achtergrond) zou ik hem op de computer zetten. Maarrrrrr...... toen..... SCHRIK!!!!!
Wat denk je! M'n hele E-schijf waar ik al m'n kaarten en digi's p heb staan... weg!!!
Jee heb ik dat! Ja wat nu... Nou ja ik schrok wel maar raak nooit heel snel in paniek dus heb eerst maar eens even de computer opnieuw opgestart. 
PFFFFFF
... toch wel een opluchting toen ik daarna zag dat m'n schijf er weer was en weer verder kon gaan met het plaatsen van mijn kaart.

Mijn kaart mag meedoen aan de challenge van

Tot snel lieve bloggertjes!

vrijdag 8 maart 2013

rond pasen jarig...

Hallo lieve allemaal,
Vandaag van mij weer even een kaartje. Ik moest namelijk een kaartje hebben voor iemand die rond pasen jarig is. Dus heb ik een leuk stempeltje van magnolia hiervoor gebruikt uit de little easter collectie. Ik vind ze toch allemaal zo schattig en deze is ook nog eens perfect om te maskeren. Daarna met een doily van spellbinder uitgestanst. Het dp wat ik laatst gekocht heb van de action vind ik hier ook erg goed bij passen. Geloof zelfs dat ik daar nog maar een paar extra blokjes van moet halen wat het is echt prachtig papier....
De bloemen die zijn van Crealies en de swirls van joy. Ohh ja de tekst heb ik geprint op een stansje van MD.
Nou ik geloof dat dit het wel was.

Mijn kaart mag weer meedoen aan een aantal leuke challenges:

Ik ben weer benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden!

Tot snel!

maandag 4 maart 2013

een klok

Hallo lieve bloggers,

Het lijkt er op dat vandaag de lente dan eindelijk begonnen is. Wat was het vandaag toch super lekker weer. Ik heb er vanmiddag dan ook heerlijk even van genoten en heb warempel de eerste zonnestralen opgevangen, ja ja ik heb even in de tuin gezeten. Een jas was zelfs niet eens nodig! Na zo'n 3 kwartier was de zon bijna weg uit de tuin en moest ik weer naar binnen...
Maar ook dat was niet erg want daar was ik namelijk bezig met een leuk projectje. Ik was gisteren namelijk begonnen met een klok.
Die stond al een hele poos op mijn verlanglijstje maar nu was het dan eindelijk toch zo ver en heb ik mijn klok gemaakt! En ohh ohh wat was dat leuk om een keer te maken. Weet je wat nou het allerleukste is...
Hij doet het ook nog echt. Ik had namelijk nog een binnenwerk liggen van een klok die vorig jaar gesneuveld was. Ja mijn zoon was zo leuk om binnen te voetballen, hahaha.
Maar goed nu kwam mijn binnenwerk wat ik bewaard had dus goed van pas. Nou nu zal ik jullie niet verder vervelen mijn verhaal en eindelijk mijn klok laten zien.

Ben heel benieuwd of jullie hem net zo leuk vinden als dat ik hem vind.
De digi is Toby en die is ingekleurd met mijn copics.
Het dp is van de Action.



Nu had ik laatst een kaart gemaakt die ik oa ook ingestuurd had naar Miekelotte, maar nu mocht die daar niet meedoen omdat je daar maar bij 3 challenges mee mag doen. 
Nu heb ik deze klok dus niet alleen voor mezelf gemaakt maar ook voor het blog van Miekelotte. Daar moest je 1 basiskleur (roze) en je favoriete dier (vlinder) gebruiken.

Verder stuur ik mijn klok nog in bij 

Tot snel!

zaterdag 2 maart 2013

NKU #38 baby kaart

Hallo lieve allemaal,

Het is vandaag de 1e zaterdag van de maand en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging bij NKU. De schets van deze week is gemaakt door Marga en het thema is maak een baby kaart. 

Ik moet zeggen dat het een hele leuke schets was om te maken. Dit is mijn uitwerking geworden.


Ja veel valt er niet over te zeggen. Het is gewoon een heerlijk zoet roze kaartje geworden.
Mocht je nou ook mee willen doen aan deze uitdaging kom dan gezellig langs op NKU. Daar vind je ook de kaarten van mijn DT-collegae. Ook deze week hebben we weer een leuke prijs weg te geven.

Ook mag mijn kaart nog meedoen aan de volgende challenges

Tot snel!

vrijdag 1 maart 2013

Lente...

Hallo lieve blogsters,
Lente... ja wie is daar niet aan toe! Ik denk de meeste mensen wel. Maar!!! Ze verwachten aankomende week dat het echt lente/weer gaat worden, nou ik kan niet wachten. Het is me veel te koud steeds. Maar goed als het koud is dan zetten we de kachel een graadje hoger en kruipen we weer heerlijk in onze knutselhoek. Daar vermaak ik me altijd prima en is d dag zo weer om. Zo ook gisteren. Ik kwam namelijk op internet een filmpje van Deedee tegen waarin ze de pallet techniek met copics heel duidelijk laat zien. Ik wist dat de techniek bestond maar had hem zelf nog nooit toegepast. Tot gisteren dan! Ik heb er een afdrukje van Magnolia bij gepakt die ze in het filmpje ook gebruikt, dat leek me voor de eerste keer wel zo handig. Heb het filmpje eerst goed bekeken en daarna in stappen en heb ik het zelfde gedaan dan zij. Nou ik moet zeggen dat het een hele leuke techniek is en dat ik hem zeker vaker toe ga passen! Heb nu alleen het jurkje in de pallet techniek gekleurd en de rest gewoon.
Nou ja ik kan er natuurlijk een heel verhaal over gaan schrijven maar ik kan jullie beter nu mijn kaart laten zien die ik vandaag dus verder heb afgemaakt.
Dit is hem dan geworden.
Ik ben er heel tevreden over en laat hem dan ook weer heel graag meedoen aan de volgende challenges

Tot snel!