Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

woensdag 16 juli 2014

...kerst in juli

Hallo lieve allemaal,

Normaal heb ik er de grootste moeite mee om een kerstkaart te maken terwijl het nog hartje zomer is. Maar... nu heeft Joy Crafts toch wel hele leuke spulletjes erbij gekregen en ik kon er dan ook niet mee wachten om er mee aan de slag te gaan.

Mooi hè dat geweldige glitter karton? Er zijn nog meer kleuren dus ook voor andere gelegenheden kun je glitter karton gebruiken.
...en wat te denken van die leuke kerst stempels? Helemaal leuk en op deze manier niet moeilijk om snel een leuke kerstkaart in elkaar te zetten.

Verder nog een leuk stencil van Lin & Lene gebruikt ook van Joy natuurlijk. Bloemen los geknipt, en in de juiste kleuren lijkt het net een kerst-ster.
Dan nog een paar van die hele gave postzegels er op en je kerstkaart is af!

Bedankt voor jullie bezoekje en graag tot een volgende keer!
 photo Image1_zpse31ef117.png

maandag 7 juli 2014

Bedankt!

Hallo lieve allemaal,

Vandaag heb ik eens een kaart die wat anders is dan jullie van mij gewend zijn. Ik kwam het idee tegen op het internet en is eigenlijk in de stijl van Stampin-up. Nu ben ik heel eigenwijs en heb er dus leuke Joy Crafts producten voor gebruikt en kijk...
...dat gaat ook prima!!!
 Ook heb ik mij laten inspireren omdat mijn zoon de basisschool ging verlaten en daar hoorde natuurlijk een bedank kaartje bij voor de meester.
...En hebben jullie die leuke charms van Joy Crafts al gezien? Ik vind ze best wel heel stoer en perfect passen bij een mannen kaart.

Leuk dat jullie weer even langs kwamen en graag tot een volgende keer!
 photo Image1_zpse31ef117.png