Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

woensdag 31 december 2014

De tijd vliegt

Hallo allemaal,



...De tijd vliegt...nou dat kunnen we wel zeggen! Het jaar is weer voorbij gevlogen. Maar om even niet teveel af te dwalen ga ik nu naar m'n kaart van vandaag. Want ook daarop vliegt namelijk de tijd.
Ik heb dit keer een heel mooi stencils van de travel collectie gebruikt.






Ik heb de kaart verder gecombineerd met kraft karton en prachtig bijpassend design papier.






Ook de gave postcard stempel mocht op deze vakantiekaart niet ontbreken.



Leuk dat je weer even een bezoekje hebt gebracht en graag tot een volgende keer.

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

vrijdag 19 december 2014

Kerstdorpje

Hallo allemaal,




Vandaag heb ik voor jullie weer eens iets anders dan een kaart. Jullie kennen ze vast want het is een ware rage om een kerstdorpje te maken in je vensterbank of op je dressoir. Je kunt ze overal in verschillende maten en prijzen krijgen en kunt er een super resultaat mee behalen.
Maarrr... wat is er nou leuker dan je eigen kerstdorpje maken. En Joy!Crafts heeft van die super leuke grachtenpandjes in het assortiment en daar ben ik mee aan de slag gegaan.
Ik heb eerst 8 huisjes uitgesneden en daarna ge-inkt. Toen heb ik gewoon met de hand een vierkantje met 2 plakrandjes geknipt en die aan de achterzijde van 2 huisjes geplakt. Dan nog even hier en daar een heel klein beetje lijm om de zijkant aan elkaar te plakken en je huisjes zijn klaar.




Dan nog een beetje leuk neerzetten en je hebt je eigen kerstdorp!





Bedankt voor je bezoekje en veel succes met het maken van je eigen kerstdorp.

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

woensdag 17 december 2014

Ich habe an dich gedacht


Hallo allemaal,


Nu alle kerstkaarten de deur uit zijn, kom ik eindelijk weer eens toe aan andere kaarten, en ik moet zeggen dat ik dat ook weer heerlijk vind. Ik ben deze keer eens even op zoek gegaan in m'n voorradje en vond daar weer de super gave stencils van Bille waar ik dit keer lekker mee aan de slag ben gegaan.
Het mooie plaatje is van Studio light en ik heb de randjes leuk ge-inkt.

Ik heb hier gebruik gemaakt van het papierblok Owl's fielden heb de randjes ervan ook ge-inkt om een mooie oude look en een geheel te krijgen.



Bedankt weer voor je bezoekje en heel graag tot een volgende keer

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

dinsdag 16 december 2014

Love hanger

Hallo allemaal,

Ik kan wel wel zeggen dat ik hier klaar ben met alle kerstkaarten en dus vond ik het heerlijk om nu weer even met wat anders bezig te kunnen zijn. Joycrafts heeft afgelopen maand weer super gave stencils uitgebracht waar je echt van alles mee kunt. Ik heb dit keer het hart van Gerti gebruikt en nee dit keer niet "gewoon" op een kaart. Ik heb er een hanger als fotolijst van gemaakt.


Ik heb dit opgebouwd in verschillende lagen. Omdat het dan wel erg veel papier gaat kosten heb ik er eerst een oud pak van de cornflakes bij gepakt en daar 4x het hart uit gestanst. Toen ook nog 2x een witte. Dit ben ik op elkaar gaan plakken en zo krijg je dan een mooi dik lijstje. De randen heb ik ge-inkt en de achterkant gemat... en je ziet niets meer van dat lelijke cornflakes pak, maar het is wel een stukje goedkoper zo!

Het onderste hart is wat er uit het midden van het hart komt en daar heb ik nog een leuke eind hanger van gemaakt. Zo heb je een leuk geheel wat ook nog eens prachtig staat aan je muur, zeker als je er de foto's van bijvoorbeeld je kinderen of klein kinderen in doet.


Bedankt weer voor jullie bezoekje en graag tot een volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

dinsdag 9 december 2014

A snowy night

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik voor jullie aan de slag gegaan met een van de luxury sets die deze maand bij Joy!Crafts zijn uit gebracht. Dat zijn complete sets waar je op een makkelijke manier een mooie kaart mee kunt maken. Je hoeft niet te knippen maar kunt de afbeeldingen zo uitdrukken, dus op deze manier kan iedereen een mooie kaart maken ook als het knippen even niet gaat!

Dit is mijn voorbeeld geworden. Ik heb er nog wat bloemen en een leuke, al wat oudere, rand stans bij gedaan om het een extra luxe uitstraling te geven.


Ook de binnenkant van de kaart heb ik beplakt.

Bedankt voor jullie bezoekje en graag tot een volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

donderdag 4 december 2014

I love you

Hallo allemaal,


Vinden jullie de nieuwe spulletjes van Joy!Crafts ook zo prachtig? Ik vond het dan ook niet moeilijk om weer een leuke voorbeeld kaart voor jullie te maken.
Vandaag ben ik aan de slag gegaan met het mooie  hart van Gerti. Het hart heb ik gemat en de mat is ook nog eens ge-embossed zodat de mat mooi in het hart valt. Dit alles heb ik in combinatie met de geweldig leuke stempels gedaan.

Ik wilde ook een keer niet de traditionele rode liefdes kleur gebruiken en heb het herfstblok en het uilen blok gebruikt en dat in combinatie met een stukje glitter karton geeft een mooi resultaat.
Alles nog af gemaakt met een bloemen toefje, wat takjes en een mooie strik en dan is dit de kaart in zijn geheel.


Leuk dat je weer even een bezoekje bent komen brengen en graag tot een volgende keer.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png