Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zondag 22 februari 2015

Van harte!

Hallo allemaal,

De laatste tijd ben ik helemaal in de mood om geboortekaartjes te maken. En dat nee dat is niet omdat ik zwanger ben! Maar wel omdat de stiefdochter van een vriendin van mij binnenkort een baby'tje krijgt. Ik vind het toch stiekem wel erg leuk hoor dat hele kleine maar heb er zelf 3 die alweer wat groter zijn en dat is ook heerlijk. Maar die vriendin heeft mij dus gevraagd of ik voor haar een kaart wil maken zodra de kleine er is. Natuurlijk wil ik dat en laten we eerlijk zijn bij Joy!Crafts is er keuze genoeg om een gave kaart daar voor te maken. Laten we nu als voorbeeld het leuke papierblokje met de plaatjes nemen. Die is toch echt wel favoriet bij mij moet ik zeggen. En als geboortekaart hou ik er van als het bijna een op schilderijtje lijkt.


Kijk eens hoe lief dit kleintje ligt te slapen. Zo'n plaatje verdient toch een mooie kaart eromheen! Ik heb dus een frame er omheen gesneden van design papier en de randjes ge-inkt van zowel het frame als van het plaatje. zo krijg je een mooie diepte in het geheel. Het frame heb ik afgewerkt met een mooi stencil van Lin & Lene.


Dan nog wat bloemetjes en blaadjes op de hoeken en natuurlijk een mooie tekst met strikje.

Leuke dat je weer even langs kwam om te kijken. Ik hoop dat je hier weer wat inspiratie op hebt gedaan en zou het leuk vinden als je ook een berichtje achterlaat.

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

woensdag 18 februari 2015

Love

Hallo allemaal,


Mijn kaart van vandaag had ik eigenlijk gemaakt voor valentijn maar is toch een beetje later dan gepland bij Joy Crafts op fb gekomen... maar daarom zeker niet minder mooi!
Erg veel uitleg behoeft deze kaart niet volgens mij. Ik heb gebruik gemaakt van het prachtige papier blok romantic lace style. De randen heb ik weer ge-inkt om de mooie vintage look te creëren.
Joy Crafts heeft deze maand ook weer een leuke nieuwe clearstamps uitgebracht en die heb ik gecombineerd met de lovestamps van eerder. Natuurlijk mochten ook een stukje ribbon en wat bloemetjes niet ontbreken.

Leuk dat je weer even een bezoekje hebt gebracht en graag tot een volgende keer.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

vrijdag 13 februari 2015

Love the little things

Hallo allemaal,

Het zonnetje schijnt hier lekker en wat is er nou fijner dan heerlijk aan de knutsel te gaan met een zonnetje wat naar binnen schijnt. Zo zat ik vandaag ook boordevol met inspiratie en kwam er eens geen gewone kaart uit mijn handen maar had ik bedacht dat ik een kado tasje wilde maken. Gewoon om een klein kadootje op een leuke manier te kunnen geven. 



Ik zal jullie laten zien hoe je dit tasje kunt maken.


Eerst maak je een klein doosje  met de maten van de bovenstaande foto. 


Dan plak je het doosje in elkaar.


Vervolgens maak je 2 kaarten met de maat 15x15 waarvan ik alleen de voorkant echt versiert heb. Op de achterkant kun je dan evt nog een gedichtje of een andere boodschap schrijven. Om een mooie vintage look te krijgen inkt je alle randjes. Het plaatje wat ik heb gebruikt is een van Studio Light en past natuurlijk perfect in de vintage look van mijn tasje.


De kaarten plak je vervolgens op de zijkanten van het doosje en klaar is je tasje!

Leuk dat je weer even een bezoekje hebt gebracht en graag tot een volgende keer!


 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

dinsdag 10 februari 2015

Een dochter!

Hallo allemaal,

Kaarten voor een blije gebeurtenis zijn natuurlijk altijd leuk om te maken en misschien nog wel leuker om te krijgen. En als het nou om de geboorte van een kindje gaat dan is zeker de ontvanger super trots op zo'n kaartje en zou ze het liefste allemaal aan de muur hangen. Natuurlijk kan dat wel voor even maar al snel wordt alles weer opgeruimd en in een doos gedaan... tenminste zo is mijn ervaring. Ik heb er pas jaren later mooie boeken van gemaakt voor de kinderen. Maar soms heb je zo'n kaart en die verdient een speciaal plekje... die zou je het liefste als een schilderijtje aan de muur willen hangen.
Nou dat komt dan heel mooi uit want bij Joy!Crafts hebben we deze maand namelijk een nieuw ophang systeem uitgebracht en die heb ik op de kaart verwerkt zodat de kaart leuk opgehangen kan worden.

Zoals je ziet heb ik het kaartje lekker zoet gehouden maar dat mag als er zo'n lief klein baby'tje geboren is! Om de kaart niet te saai en te zoet te maken heb ik wel met verschillende tinten roze gewerkt. Het kaart karton wat ik heb gebruikt is het nieuwe linnen karton van Joy!Crafts wat ze in verschillende maten hebben uitgebracht. deze kaart heeft de maat van 15x15.

Bedankt dat je weer even langs bent geweest en graag tot een volgende keer!

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

zaterdag 7 februari 2015

Easelkaart happy birthday

Hallo allemaal,

Vannacht werd ik ineens wakker en had een leuk idee. Natuurlijk dacht ik bij mezelf :"Gek... ga slapen!" Maar ook vanmorgen bleef dat idee maar in mijn hoofd zitten en dat moest eruit. Ken je dat gevoel? Ik ben er maar eens lekker bij gaan zitten met een heerlijk kopje thee en al mijn spulletjes die ik dacht nodig te hebben erbij gepakt. Al snel begon mijn kaartje vorm te krijgen en is dit uit mijn handen gekomen.
Ik wist 's nachts al dat het een easelkaart moest worden en ook de tekst moest in een easel vorm op de kaart. 
Ik heb toen Gerti's flowers weer eens uit mijn doos getoverd en het grote stencil als rand van de kaart gebruikt. Het geweldige papier met de uiltjes paste er in dit geval perfect bij en heb er nog 1 extra uitgeknipt en met 3D tape op de kaart geplakt. Ook de bloem bovenin mijn kaart is van Gerti's flowers maar dan het kleine stencil. Ik heb de randjes er van af geknipt en hield een leuke bloem over. Nog een 2e erop, de blaadjes even wat bij elkaar geknepen en een leuk pareltje in het midden. Zo heb je op een simpele manier, snel een leuke bloem voor je kaart.

Leuk dat je weer even een bezoekje hebt gebracht en graag tot een volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png