Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 28 maart 2015

A true friend


Hallo lieve allemaal,


We hebben er hier weer een heerlijk weekend op zitten. Een weekend waarin het weer duidelijk is geworden dat het hebben van vrienden toch wel erg belangrijk is . Dat was dan ook de inspiratie van mijn kaart die ik dit keer voor jullie heb gemaakt. En gelukkig heeft Joy!Crafts een erg uitgebreid assortiment met gave tekst stempels en dat kwam mij goed van pas.



Wisten jullie ook al dat we bij Joy!Crafts nu kant en klare basis kaarten met envelop hebben? Die heb ik hier dus ook gebruikt...niks meer snijden en vouwen, maar gelijk beginnen...reuze handig toch?



Ook hebben we bij Joy!Crafts deze maand erg leuke charms gekregen en ik moet zeggen dat ze super gaaf staan op je kaart!
Zeg nou zelf, die blaadjes achter je bloemetje zijn toch een lust voor het oog?

Ik vond het weer leuk dat je een kijkje hebt genomen. Bedankt en graag tot een volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

vrijdag 20 maart 2015

Love spring


Hallo allemaal,


Toen ik vanmorgen de ramen boven open deed en mijn neus even naar buiten stak om eens goed de buitenlucht op te snuiven.... toen rook ik het opeens. Wat ik rook? Ik rook dat de lente er aan komt! Ja dat klinkt misschien gek maar je kunt het echt ruiken! En als je dan zo het zonnetje ziet schijnen, de krokussen ziet bloeien en de vogeltjes hun liedjes hoort kwetteren, dan krijg je echt zin in de lente en die gedachte geeft je inspiratie. Ik heb dan ook een heerlijke lente kaart gemaakt met lekkere frisse kleuren. Het nieuwe papier blok past daar dan ook perfect bij.



Ook heb gebruik gemaakt van een van de nieuwe metal charms die uit zijn gekomen deze maand. Ohh wat zijn die gaaf zeg! Verder nog wat oudere stencils erbij gecombineerd die het toch nog altijd erg leuk doen op je kaart.


Bedankt voor je bezoekje en weer graag tot een volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

dinsdag 17 maart 2015

Het wilde westen


Hallo allemaal,


Deze maand heeft JoyCrafts er toch wel een hele leuke, stoere collectie bij. Je kunt er echt hele gave mannenkaarten van maken en je kunt er eindeloos mee combineren, helemaal met het bijpassende papier blokje.
Ik heb dit keer een trapjeskaart gemaakt en op deze manier krijg je een hele mooie diepte in je kaart en lijkt het net of wilde westen echt tot leven komt.






Leuk dat je weer even een bezoekje hebt gebracht en graag tot een volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

maandag 16 maart 2015

Happy Easter


Hallo allemaal,


Nog even en dan is het alweer Pasen en langzaam aan begint iedereen weer met zijn huis een beetje in de paasstijl te brengen. Bij de Xenos liggen de paastakken en de kuikentjes alweer volop in de schappen. Ook de paas eitjes zijn alweer een poosje te koop bij AH. Maar bij Joy!Crafts zijn we ook al in de paas stemming, we hebben namelijk hele gave MDF paas decoratie en die heb ik voor jullie gepimpt.





Eerst heb ik alles afgetekend op mijn design papier en uitgeknipt. Dan alle randen mooi ge-inkt en vervolgens heb ik alles op het MDF geplakt. Dan is de basis al klaar en kan het pimpen beginnen.
Ik heb mijn paashaas een oogje gegeven om hem wat echter te laten lijken.






Met mijn lijmpistool heb ik het gras de bloemetjes en de eitjes vast gezet. Nog een leuke tekst uit een collectie van vorig jaar erop en hier en daar een leuk strikje en klaar is mijn paas decoratie.


Leuk dat je weer een bezoekje hebt gebracht en graag tot een volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

zaterdag 14 maart 2015

Condoleance kaarten


Hallo allemaal,


Het zijn natuurlijk niet de leukste kaarten om te maken maar iedereen heeft ze wel eens nodig en uit ervaring weet ik dat een mooie zelf gemaakte kaart dan dubbel gewaardeerd wordt. Ik zorg er eigenlijk altijd voor dat ik er een paar op voorraad heb liggen want wanneer je er 1 nodig hebt dan ontbreekt bij mij altijd de inspiratie...
Deze keer heb ik gebruik gemaakt van het prachtige Glace paper en dan in combinatie met de mooie en stijlvolle nieuwe stempels van Joy!Crafts.




Het grasrandje onder deze bloemen heb ik gestempeld met een stukje van de grote stempel met fiets... Het is natuurlijk niet altijd nodig om een stempel in zijn geheel te gebruiken en zo alleen een grasrandje maakt hier de bloemen stempel net even af.



Ook had ik geen zwart lintje en toch vond ik dat die er bij moest, dus heb ik heel simpel een wit lintje genomen en die heb ik met een zwarte stift gekleurd. Op die manier heb je altijd een lintje in jou gewenste kleur


Ik vind dat een condoleance kaart niet altijd in het zwart/wit hoeft. Dus heb ik nog een gemaakt en dit keer in het bruin. Net even anders dan de zwart/witte hierboven maar ook heel subtiel.



Bedankt weer voor je bezoekje en heel graag tot een volgende keer.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

dinsdag 10 maart 2015

Love, sweet and adore

Hallo lieve allemaal,

Het was alweer een paar dagen rustig op mijn blog maar dat betekent niet dat ik dan ook niets doe aan m'n hobby... in tegenstelling zelfs, ik heb het juist hartstikke druk maar dan een beetje achter de schermen. Zo maak ik namelijk zo af en toe extra kaarten voor JoyCrafts die dan weer op beurzen gebruikt worden of die in het JoyCrafts magazine worden gezet. Deze kaarten kan ik dan niet op mijn blog zetten helaas maar het neemt wel de nodige vrije tijd.
Maar vandaag heb ik weer een kaart voor jullie.
Het is namelijk weer tijd voor de ITP bij JoyCratfs.
Deze maand hebben we gekozen om het metalic corrugated cardboard weer eens centraal te zetten.
Dat is toch wel erg leuk om dat ook weer eens op je kaart te verwerken.
Ik heb er een heerlijk lentekaartje van gemaakt met lieve, frisse kleurtjes.
Ohh ja en het plaatje komt gewoon van pinterest.
Ik heb daar erg veel leuke plaatjes staan, die je zo kunt printen.
Dit is mijn pinterest adres
https://www.pinterest.com/heleen1969/

Dit is 1 van de pakketten met het metalic corrugated cardboard. Te koop bij veel hobbywinkels.

Leuk dat je weer even langs kwam en ik hoop je gauw weer te zien hier op mijn blog!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png