Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 26 september 2015

Prettige feestdagen

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik weer een leuke kerstkaart voor jullie. Want al lijkt het nog ver weg, voor je het weet is het weer zo ver. En aangezien ik er niet van houd om alles op het laatste moment te doen ben ik dus nu al druk bezig. Aangezien we bij Joy!Crafts nu wel super gave nieuwe kerst artikelen hebben hoeft dat ook niet moeilijk meer te zijn.


Natuurlijk kon ik het niet laten om de geweldige tiny words te gebruiken. Die heb ik langs een rand geplakt waar ik eigenlijk een leuk lint overheen zou laten lopen maar ik heb toch voor iets anders gekozen. Want er zit in de nieuwe stempelset namelijk een hele mooie rand die ik met groen op mijn papier heb gestempeld.

                             

Ik vond ook de achtergrond van mijn kaart een beetje saai dus heb ik van die lieve kleine sneeuw sterren gepakt en die hier en daar met dezelfde groene inkt gestempeld.
Verder zijn er super geweldige nieuwe bloemen uit die je voor vele gelegenheden kunt gebruiken. Ook de nieuwe snijmal van de hulstbladeren en de hertjes mochten niet ontbreken en ik heb het geheel nog een beetje afgewerkt met wat bling pareltjes rond het plaatje.


Ik vond het weer gezellig dat je langs kwam en hoop je snel weer te zien.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

maandag 21 september 2015

Creatief nieuwjaar

Hallo lieve allemaal,

Ik ben al druk met het maken van kerstkaarten maar het blijft toch nog vreemd voor mij om deze kaarten te maken in de zomer. Niet dat ik er dan geen leuke kaarten mee kan maken want er zijn echt zat gave producten en als je die ziet dan komt de inspiratie vanzelf. Toen ik dan ook de nieuwe snij mallen van de sterren zag was ik gelijk verkocht en wist ik precies hoe mijn kaart er uit zou gaan zien.


Als basis heb ik een witte kaart genomen en als tegenkleur rood waardoor de leuke kleine woordjes goed uitkomen. Het mooie papier is van het happy holidays paper bloc en achter het plaatje heb ik nog een stukje ribbelkarton gedaan.




Ik vond het super dat je weer even een bezoekje hebt gebracht. Fijne dag en tot de volgende keer.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

dinsdag 15 september 2015

Bloghop!

Hallo lieve allemaal,

Vandaag eens even iets heel nieuws.
We hebben namelijk een leuke bloghop bij Joy!Crafts
Het is de bedoeling dat je tussen 15 en 18 september bij alle blogs, van de dames die hier een kaart voor hebben gemaakt, langs gaat en daar een reactie achter laat. Dan ga je terug naar het blog van Joy!Crafts en laat je ook daar een reactie achter. 
Doe je dit dan maak je kans op een leuke prijs!



Voor deze bloghop heb ik deze kaart gemaakt.


Ik heb weer eens oud en nieuw materiaal gecombineerd. Het papier is namelijk al wat ouder net als het beertje en de vlaggetjes. Nieuw is dan weer bijvoorbeeld een tiny baby word en de mooie bloemen.
Over bloemen gesproken trouwens... 
Ze waren eigenlijk allemaal wit, maar ik vond het leuker om er ook iets blauws bij te doen dus heb ik 2 bloemen met mijn copics even bewerkt en zo past het weer perfect bij m´n kaartje.


Leuk dat je weer even langs geweest bent. 
Als je nog geen volger bent klik dan even op die knop hiernaast en dan ben je er zeker van dat je nooit meer een kaart van mij mist!

Vergeten jullie niet om even bij de andere dames langs te hoppen?

en dan weer naar 

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png
Wat heb ik gebruikt:
6002/0101 C&E vlaggelijn
6002/0141  C&E lettertjes
6002/0313  C&E Gerti's vierkant
6002/0449  C&E tiny baby words
6002/0450 C&E strikjes
6011/0041 paper baby bloc
6020/0001 pearls
6300/0332 ribbon habdmade
6370/0062 flowers
6370/0070 flowers
6410/0322 clearstamp beertje
6410/0363 clearstamp tekst


zaterdag 12 september 2015

3D Envelop tutorial


Hallo lieve allemaal,


Vandaag heb ik een kleine leuke tutorial voor jullie. Want wat ik steeds vaker lees is dat er problemen zijn met een kaart in de envelop te prutsen en dat de kaart beschadigd aankomt. Ik zal jullie daarom laten zien hoe je eenvoudig een envelop op maat kunt maken.








Zoals je ziet is mijn envelop dus ook hoger en eigenlijk dus een klein soort doosje. Wel kan hij makkelijk door een brievenbus dus hoef je het niet als pakketje te versturen.



Hier onder zal ik stap voor stap uitleggen hoe je deze envelop/doosje maakt.



Nu heb ik een scorebord met inches maar ik heb de maten ook omgezet in cm

Je begint met een vierkant stuk cardstock van 10x10inch (25,5x25,5cm)
Dan leg je het driehoek gedeelte op je scorebord en ga je rillen aan alle kanten op 3,5 en 4 inch (9 en 10 cm)







Dan knip je de kleine hoekjes volgens onderstaande foto uit.







Even alle rillijnen vouwen...







...en dan is het nog een kwestie van in elkaar plakken.







Nu past je kaart dus perfect in je envelop...




en heb je er geen last meer van dat je kaart of je bloemen kapot gaan.

Ohh ja de kaart die ik hier heb gemaakt is 13,5x13,5 cm en past zoals je ziet met gemak in de envelop die ongeveer 15x15 cm is!


Ik vond het leuk dat jullie weer even langs geweest zijn en hoop dat jullie iets aan deze tutorial hebben.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png