Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 28 november 2015

ATC

Hallo lieve allemaal,

Vandaag heb ik weer even iets anders dan een "gewone" kaart. Ik heb namelijk weer eens van die gave ATC-kaartjes zitten maken. De afmeting voor een ATC-kaartje is 6,5x9cm. Joy!Crafts krijgt steeds meer van die gave kleine blokjes die je zo op je kaartje kunt plakken, ze hebben dan ook de afmeting van 6x8,5cm. 

Ook zijn er super leuke stempels die speciaal gemaakt zijn voor de ATC-kaartjes. Dan hoef je alleen nog maar wat versiering voor je kaartje bij elkaar te zoeken en klaar ben je.

Ik vond het weer leuk dat je langs kwam. Bedankt en graag tot snel!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

zondag 22 november 2015

December groetjes

Hallo lieve allemaal,

Ik hoor het steeds vaker om me heen, lees het steeds vaker op facebook... de kerst komt er aan en ik moet nog zoveel kaarten. Ook ik ben nog niet klaar met de kerstkaarten maar ben al wel een heel eind. Elk jaar neem ik me voor om elke maand 1 of 2 kerstkaarten te maken maar doorgaans komt daar niet zoveel van terecht, haha. Maar nu in de wat koudere periode zit de flow er lekker in moet ik zeggen.
Zo heb ik ook vandaag weer een leuke kerstkaart voor jullie.
Er is een poly besa stencil uitgekomen met allemaal sneeuwvlokken en toen ik die zag wist ik gelijk wat ik daar mee wilde doen... een eigen achtergrondje er mee maken.


Ik heb eerst een stukje zwart karton op maat gesneden en toen het stencil er op geplakt met een klein stukje plakband. Met een spateltje heb ik er toen wat structuur pasta op gesmeerd en daarna het stencil weer verwijderd. Nou ik was meteen weg van dat resultaat!


Verder heb ik niet zo heel veel op de kaart geplakt omdat de achtergrond natuurlijk al vrij druk is en zo blijft het toch een mooi en rustig geheel. Het plaatje wat ik gebruikt heb is van een al wat ouder papierblokje maar erg gaaf om te gebruiken zo. Het randje er om heen is van de nieuwe basic stencils en zo lijkt het op een fotolijstje. Een stukje jute lint, wat bloemetjes en een leuke tekst en de kaart is klaar.

Ik vond het gezellig dat je weer even langs bent geweest en hoop dat je snel weer eens komt kijken.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

woensdag 18 november 2015

Van cadeaudoosje tot kerstboom

Hallo lieve allemaal,

De dagen worden steeds korter, de avonden langer, buiten is is het koud maar... nog even en dan is het kerst! Ik vind dat toch altijd zo'n gezellige periode. Heerlijk 's avonds het kacheltje hoog en de kaarsjes aan. Leuke versieringen overal in de kamer... ohhh zwijmel zwijmel... 

Maar genoeg gefantaseerd nu! 
Want als je al die gezelligheid en leuke versieringen wilt hebben moet je ze ook nog maken natuurlijk! Ik ben er al mee bezig geweest en hoop jullie op deze manier toch weer een beetje te kunnen inspireren.

Deze maand zijn er poly besa stencils uitgekomen bij Joy!Crafts en die zijn erg gaaf! 
Er zijn 3 verschillende soorten doosjes en ik ben aan de 
knutsel gegaan met het driehoek doosje.


Ik heb 2 verschillende gemaakt om jullie te laten zien hoe veelzijdig dit stencil eigenlijk is. 
Je kunt er natuurlijk een cadeau-doosje van maken zoals hieronder...



maar je kunt er ook iets heel anders van maken. 
Ik heb er ook nog een kerstboompje van gemaakt. 


Eerst heb ik op zwart kraft papier het doosje omgetrokken en uitgeknipt. 
Toen heb ik het maantje er af gehaald omdat ik het boompje open wilde laten aan de onderkant. Daarna heb ik driehoekjes uit het midden van elk deel gesneden en achter die openingen een stukje vellum/perkament papier geplakt. Nog wat kleine zwarte versieringen er op en natuurlijk een grote ster als piek en kijk eens wat een gaaf gezicht dit is als het lichtje aan is.



Ik heb natuurlijk wel een nep lichtje gebruikt want anders is het te gevaarlijk.


Gezellig dat je weer even langs kwam en ik hoop je snel weer te zien hier.

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

vrijdag 13 november 2015

Geboren!

Hallo lieve allemaal,

Wat gaat de tijd toch snel. Nu zijn we alweer november. Nog even en het einde van het jaar is weer in zicht. Maar dit keer toch even wat anders dan een kerst of oud en nieuw kaart hoor. Want bij Joy!Crafts hebben we zoveel meer dan alleen dat. Deze keer heb ik de nieuwe malletjes van Mery er eens bij gepakt en er een leuke geboorte kaart van gemaakt.

Op de blokjes heb ik de naam gestempeld met de eveneens nieuwe letter-stempeltjes. Ook de datum mocht niet ontbreken en op deze manier krijg je wel een heel leuk en persoonlijke geboortekaart. Ik heb de datum overigens gemaakt van het nieuwe nummer stencil en die heb ik dus gewoon los geknipt.

Ik vond het weer gezellig dat je langs kwam hier en ik hoop je snel weer te zien!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

vrijdag 6 november 2015

Kom gezellig langs

Hallo lieve allemaal,

Nu het weer wat kouder is blijven we vaak liever binnen dan dat we naar buiten gaan. Maar gezellig is dat niet natuurlijk. Wat is er dan leuker om zo af en toe eens iemand uit te nodigen op de thee. Je kunt natuurlijk een sms of een appje sturen... maar ik ga toch liever voor een iets persoonlijker manier. Daarom heb ik een leuk klein kaartje gemaakt.


Eerst heb ik kleine lijstjes gesneden met de basics, die zijn zo gaaf om ergens op te gebruiken. Toen heb ik er wat plaatjes en tekst bij gezocht. Tot slot nog hier en daar een kleine versiering en zo kan hij met de post mee!

Leuk dat je weer even langs kwam om een kijkje te nemen. Ik hoop dat je snel weer komt!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png