Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 8 oktober 2016

herfst herfst wat heb je te koop...

Hallo lieve allemaal,

De zomer is weer ten einde en de herfst is begonnen. En hoewel het weer nog fantastisch mooi is zie je toch al de tekenen van de herfst. De blaadjes aan de bomen kleuren en de eikeltjes vallen in grote getale naar beneden. Maar zeg nou zelf dat heeft toch zeker zo z'n charmes. Ik heb me dit keer dan ook laten inspireren door de natuur en heb een leuke herfst kaart voor jullie gemaakt.


Fall is when nature turns into gold...hoe mooi omschrijft deze tekst eigenlijk de herfst. Het kon dan ook niet anders dan dat ik deze tekst wilde gebruiken. De tekst is gestempeld in donker bruin omdat ik dat net even iets minder hard vind dan zwart. Ik heb het nieuwe stencil eerst uitgesneden, daarna ge-embossd en vervolgens be-inkt terwijl het emboss stencil er nog op lag. 


Daaromheen ben ik eigenlijk mijn kaart pas gaan maken. Het geel/bruine papier op de achtergrond heb ik nog een extra herfst tintje aan gegeven door er wat blaadjes op te stempelen. En de takjes heb ik gesneden uit datzelfde papier nadat ik er met wat inkt overheen ben gegaan. Joy!Crafts heeft nu sinds kort van die handige blendingtools en daarmee kleur je in een handomdraai je papier wat bij. Of het nou gaat om de randjes of dat je je papier een herfst uitstraling wilt geven het kan allemaal.

Ik vond het weer super leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en hoop je snel weer te zien hier.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png
Gebruikte materialen:
6002/0546 Snij- en Embos/Debos stencil - herfst set
6002/0566 Snij- en Embos/Debos stencil - Takje
6002/0573 Snij-embos-debosstencil eindeloze achtergrond met vogel
6002/0575 Snij-embos-debosstencil eindeloze rand met vogel
6011/0502 Papierset - Herfst
6410/0098 Clearstamps Herfst (ENG)
8013/0021 Paper for cardmaking cardstock wit 30,5x30,5cm
8089/0211 Kraft geribbeld karton

    

1 opmerking:

Elise zei

Prachtige herfstkaart, Heleen! Heb je weer supermooi gedaan, met prachtige mallen en papier.
Lieve groetjes Elise