Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zondag 28 februari 2016

Joy en love Paris

Hallo allemaal,

Met het zonnetje op de ramen en een heerlijk muziekje op de achtergrond schrijf ik dit berichtje. Het lijkt wel lente vandaag, daar word ik gewoon blij van. Van mijn volgende kaart word ik ook blij trouwens. Dit is toch zo'n leuke lijn, met de Eiffeltoren. Parijs staat natuurlijk voor liefde en dat is ook wat ik terug wilde laten komen in mijn kaart en ik denk dat dat ook goed gelukt is.


Ik heb het super mooie nieuwe papier gecombineerd met een al wat ouder blokje uit de travel serie. De Eiffel toren heb ik uitgesneden met het prachtige metalic cardstock waardoor die bijna echt lijkt. En ook de bingo stempels vond ik hier perfect bij passen. Achter de bingo kaartjes heb ik een stukje verbandgaas geplakt wat ik een beetje bruin gemaakt heb met wat inkt. Alle randjes heb ik met dezelfde inkt bewerkt waardoor alles nog beter tot zijn recht komt. Uiteindelijk met nog wat bloemetjes met wat blaadjes een leuke toef gemaakt en ik waande me bijna in Parijs...

Leuk dat jullie weer even langs kwamen om mijn kaartje te bewonderen en ik hoop jullie snel weer te zien.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

maandag 22 februari 2016

Wow gefeliciteerd

Hallo lieve allemaal,

Alweer is er een weekend voorbij en heb ik me weer lekker uit geleefd op het knutselen.
Ik moet toegeven dat ik helemaal verkocht ben aan de pigment markers.
Dit weekend heb ik dan ook weer nieuwe papier soorten uit geprobeerd en ik moet zeggen dat dat een erg leuk resultaat gaf.

Ik heb gebruik gemaakt van een papier set van Joy!Crafts met een olietint er in. 
Dat is echt super!
Er zit een heel fijn reliëf in het papier wat je terug ziet als je er kleur overheen aanbrengt.
Ik heb deze keer alleen maar 1 kleur gebruikt en wel de 398. 


Hoe ben ik te werk gegaan...
Eerst heb ik een stukje van dat olie papier gesneden van 10x10
daarna ben ik lekker gaan krassen en vegen met mijn vingers.
Toch heerlijk dat geklieder.
Als je lang genoeg veegt dan zul je zien dat het een egaal geheel wordt, maar om dat streperige effect te creëren moet je soms een streepje zetten wat je maar een beetje uitveegt.
Hoop dat het een beetje duidelijk is zo?


Nadat ik het papier met de pigment marker klaar had heb ik er een kaart van gemaakt.
Dit keer heb ik een nieuwe stempel van Noor(ook Joy!Crafts alleen een eigen label) gebruikt, het huisje en de geweldig leuke Nederlandse tekst stempels van Joy!Crafts. Dan nog een gaaf doodle randje er om heen en klaar is je kaart!

Leuk dat jullie langs zijn geweest, ik hoop dat ik jullie weer een beetje inspiratie heb gegeven en graag tot een volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

zaterdag 20 februari 2016

Kusje

Hallo lieve allemaal,

Vinden jullie het ook zo heerlijk om weer met andere materialen aan de gang te kunnen dan telkens maar die kerstkaarten? Nou ik ook! Heb met deze kaart dan ook gekozen voor lekkere lichte kleurtjes. Ook weer even een ander model kaart er van gemaakt en allemaal leuke oudere artikelen opgezocht. 


De kaart basis is van een nieuwe papierlijn die afgelopen maand uitgekomen is. Daar op heb ik kraft papier gebruikt en een mooi design papiertje uit het spring blok van vorig jaar. Ook het jute is al wat ouder maar nog steeds super mooi. En dan de foto serie, vind ik nog altijd even geweldig. Dit alles in combinatie met het nieuwe cirkel stencil en een plaatje uit een paper en picture blokje.


Ohh ja zie je op het design papier ook nog de witte afdruk? Die heb ik met wat gesso en het poly besa  ATC stencil gemaakt.

Ik vond het weer leuk dat jullie even langs kwamen en hoop jullie snel weer te zien!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

zaterdag 13 februari 2016

Gefeliciteerd met je rijbewijs!

Hallo allemaal,

Bijna nergens kun je meer gratis parkeren, ja alleen in de woonwijken...als je mazzel hebt want zelfs in steden als Amsterdam moet je in woonwijken zelfs parkeergeld betalen. Hier in het noorden hebben we nog geluk en kunnen we nog op aardig wat plekjes onze auto zo neer zetten, behalve in de binnenstad natuurlijk. En als het een beetje een druk punt is dan heb je een betaalzone, daar moet je een parkeerkaart achter je voorruit leggen. Nu is Joy!Craft op het geniale idee gekomen om van die gave kleine parkeerkaarten uit te brengen als snij stencil. Ohh wat is die schattig zeg!


Ja om je parkeerkaart te kunnen gebruiken moet je natuurlijk wel eerst je rijbewijs hebben en daar heb ik deze kaart dus voor gemaakt. De vorm van de kaart heb ik zelf uitgetekend en is niet zo heel erg moeilijk omdat het allemaal rechte lijnen zijn. Het design papier is van het nieuwe grote spring fever blok en de randjes van alles heb ik dit keer be-inkt. Daarna heb ik langs alle randen op de kaart een leuk doodle randje gestempeld wat op dit mom ent helemaal hot is!


Trek je de kaart wat verder open dan draait het kleine kaartje in het midden en komt er een leuke tekst tevoorschijn.  Dan zie je hier en daar ook nog wat leuke kleine pareltjes en daar zit nog een verhaaltje aan... Ik had namelijk niet de goede kleur pareltjes meer en toen heb ik gewone witte pareltjes genomen en gekleurd met m'n markers. Omdat de pareltjes al wat glimmen en de inkt van mijn markers niet heel intens is krijg je op een simpele manier een glimmend pareltje in de juiste kleur.

Ik vond het weer super gezellig dat jullie weer even langs zijn geweest en hoop jullie snel weer te zien!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

dinsdag 9 februari 2016

pigment markers

Hallo lieve allemaal,

Pigment markers van Winsor & Newton...jullie hebben ze hier al een paar keer voorbij zien komen. Ze zijn zo leuk om te gebruiken en ze zijn ook erg veelzijdig! In het begin dacht ik dat alleen het speciale papier van Winsor & Newton geschikt was om te gebruiken maar nu weet ik inmiddels beter.
Ik ben er achter dat elk papier soort wat niet poreus is geschikt is. 
Zo heb ik voor onderstaande kaart gebruik gemaakt van glossy paper.
Dit papier is niet poreus en geschikt voor alcohol inkt. 
Wat ik heb gedaan is ruige strepen gezet en met een distresstool met vilt uitgeveegd.
Wat ook nog erg leuk is om te weten is, dat als je niet tevreden bent over het resultaat ga je er overheen met je marker en weer met je distresstool tot je het gewenste resutaat hebt. Dit papier is zo glad dat de inkt er op blijft liggen en als je er opnieuw strepen op zet reageert de eerste inkt en is het gewoon weer te bewerken.

Nou nu heb ik genoeg gekletst en wordt het tijd dat ik mijn kaart laat zien.


Op de foto hieronder kun je zien hoe mooi glimmend het glossy paper is.
Ook het afdrukje van het schip heb ik gestempeld met de markers.


Ik heb de volgende kleuren van de pigment markers heb ik gebruikt:
067, 398 en 030
Verder heb ik allemaal producten van Joy!Crafts gebruikt.

Ik hoop dat jullie hier weer een beetje inspiratie uit kunnen halen.
Tot snel!!!

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

maandag 8 februari 2016

Pretty

Hallo allemaal,

Ik ben vandaag weer heerlijk aan de freubel gegaan en daar is deze leuke kaart uit gekomen. Weer vol met allemaal leuke spulletjes uit m'n oude doos.


De tekst komt uit een leuk papier blokje en de zin heb ik gewoon aan stukjes geknipt en alle woordjes even gemat. Aan de zijkant van m'n kaart heb ik ook een rand geplakt die is eveneens van Lin & Lene.


Ook heb ik weer een bloemetje zelf gemaakt. En dit keer heb ik die gemaakt met een stencil van Lin & Lene. Ik weet het, het is officieel geen bloem maar hij lijkt er op en dus heb ik er een bloem van gemaakt.

Bedankt voor jullie bezoekje en ik hoop jullie hier snel weer te zien!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

woensdag 3 februari 2016

Hello, is it me you're looking for...

Hallo lieve allemaal,

Hebben jullie de leuke nieuwe lantaarntjes al gezien? Wat zijn ze schattig. Toen ik er 1 uitgesneden had, in simpel wit, om even te proberen kwam mijn zoon bij mij staan en keek eens even heel bedenkelijk. Ik vroeg hem wat er was en toen zei hij:"mam dat ding lijkt wel op een Engelse telefooncel." Hmmm... zo had ik het nog niet bekeken maar vond het idee niet zo gek eigenlijk, dus ik ben dat uit gaan werken. Nou je had m'n zoon moeten zien toen ik hem het eindresultaat liet zien...trots natuurlijk. Goed idee he mam, zei hij, zeker vent, een heel goed idee!

Nou nu heb ik wel weer genoeg gekletst en zal ik jullie mijn Engelse telefooncel laten zien.


Ik ben begonnen met het uitsnijden in het rood. Toen heb ik het ronde knopje op de bovenkant er af geknipt. Aan de binnenkant een zelf gefreubelde telefoon gehangen en de buitenkant gepimpt met grasjes, takjes en bloemetjes. Als allerlaatste nog een klein Engels mannetje er naast en het geheel op een ondergrond van jute gezet.


Ik hoop dat jullie mijn Engelse telefooncel net zo leuk vinden als ik en weet heb ik jullie wel geïnspireerd en kom ik ooit ergens zo'n soortgelijke telefooncel tegen.
In elk geval bedankt voor je bezoekje en graag tot snel!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png