Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

dinsdag 8 november 2011

een andere vorm /another shape

Hallo iedereen, Hi everyone,
Allereerst wil ik iedereen even bedanken voor de super leuke en lieve reacties die ik elke keer krijg op mijn kaarten. Ik vind ze ook erg leuk om te mogen lezen.
First of all I want to thank all of you who leaves me all the super sweet comments on my cards. I love it to read them.
Dan nu over naar mijn nieuwe kaart. Op de site van Karen Doodles hadden ze deze week een klein workshopje staan van een wel hele leuke kaart. Een andere vorm dan de gewone standaard vierkante kaart, al lijkt dat niet zo. Als je hem namelijk uittrekt dan flappen er 2 kleine kaartjes omhoog. Ja ik kan er lang over vertellen maar je moet hem gewoon met eigen ogen zien denk ik. 


Well now about my new card. On the site of Karen doodles I saw this week a workshop of a real nice card. It is another shale as a normal square card, but it doesn't look so. When you pull at the card there will come 2 flaps out. Well I can talk about it for a long time but I think you have to see it by yourself.


Het design papier wat ik heb gebruikt is van mt minds eye van Stella Rose. De stempel is een youg rebel van Nellie Snellen en die heb ik ingekleurd met copics. De blaadjes en takjes zijn van Crealies en ik heb er nog wat houten sneeuwvlokken op verwerkt.
De design paper is my minds eye from Stella Rose. De stamp is a young rebel from Nellie Snellen and I colored it with copics. De petals and the twigs are from Crealies and I've used some wooden snowflakes.
Ik stuur deze kaart in naar / I sent this card to
DDCC - Give thanks


10 opmerkingen:

yvon/stampidoe zei

wat een onwijs leuke kaar is dit geworden hele origineel, bedankt voor het meedoen met dcl

Anja (scrappie) zei

Hey leuk gedaan zeg en een hele aparte kaart zo. Gaaf hoor. Bedankt voor je deelname aan DCL.

Margot zei

wat een gaaf effect! bedankt voor het meedoen met de DCL!

Stienneke zei

Super mooi!

miriam zei

Wat een gave stoere kaart
bedankt voor je deelname aan DCL
groetjes miriam

Helen zei

Leuke kaart. Groetjes.

Chantal zei

Wat een leuke kaart zo met die flapjes! Stoer hoor met die piraat!

Groetjes,
Chantal

rosalien zei

Wat een ontzettende gave en stoere kaart. Heel leuk gedaan, leuk model ook. :)
Bedankt voor het meedoen emt de DCL.

Groetjes Rosalien

Jopie zei

Lieve Heleen,

Ik h3eb even de tijd genomen om je blog weer even uitgebreid te bekijken en wat is het toch allemaal prachtig wat je maakt, deze kaart is erg apart en mooi gemaakt maar helemaal weg was ik van je kerstdoosje in het wit, heb je daar een voorbeeld van of kan ik dat ergens nakijken?
Supermooi gemaakt en ik ga vanmiddag een kaart plaatsen waar ik je stempel op heb gebruikt, dus hou mijn blog in de gaten, alsnog heel erg bedankt,
lieve groetjes Jopie

Judith Slegers zei

wauw Heleen, wat is die mooi geworden zeg! prachtig!

Groeten Judith