Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

donderdag 2 augustus 2012

Even een klein beichtje...

Hallo allemaal,
Vandaag ben ik alweer 11 dagen in Pakistan en ik vond het wel tijd worden om jullie even een klein berichtje te sturen via mijn blog.
We hebben een redelijke vlucht gehad. Ik zeg redelijk omdat we nogal wat vertraging hadden en dus zo'n 6 uren later aan kwamen dan gepland. Maar goed we zijn er en dat is het belangrijkste....

En toen was dus ineens het stroom weg en kon ik 2 dagen later verder gaan met mijn berichtje, Zo gaat dat dus in Pakistan, hahaha.

In 1 van de eerste dagen heb ik last gehad van een jetlagg en ik kan je vertellen dan voel je je behoorlijk beroerd! Gelukkig is dat nu over en genieten we van de vakantie. Hier bij ons in huis is inmiddels ook een babietje geboren, een meisje. Het heeft even geduurd voor er een naam bekend was maar gisteravond heeft ze dan eindelijk een naam gekregen, Anabia! Prachtige naam toch?
Gistermiddag zijn we ook lekker even de stad in geweest en hebben heerlijk geshopt. Ik moet wel zeggen dat alles in de laatste 2 jaar erg duur is geworden maar voor onze begrippen nog redelijk goedkoop hoor. Voor nog geen 10euro heb ik een nieuwe set kleren gekocht omdat het over een 2,5 week eid(islamitische feestdag) is. Ook de kids hebben nieuwe kleren gekregen. In Nederland dragen we het wel niet maar goed, dat maakt niet uit. Hier doen we gewoon vrolijk mee met iedereen.

Nou ik geloof dat ik nu maar een einde aan mjn berichtje ga maken want ik krijg net te horen dat zo het licht weer uit valt.

Tot snel!!!

3 opmerkingen:

Liesbeth zei

Geniet van je vakantie Heleen als er stroom is.
gr. liesbeth

Elise zei

Fijn iets van je te horen!! Geniet lekker van je vakantie daaroh!! En wat heeft de kleine dame een mooie naam gekregen!!! Verwacht nog wel een foto van je in je nieuwe kleding hihi!! Ben wel erg benieuwd!
Groetjes Elise

hennie zei

Geniet van je verblijf en de familie daar!
Leuk om je bericht te lezen.
Lieve groetjes hennie.