Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 24 november 2012

Panpastel

Hoi allemaal,
Vandaag lieve bloggers ben ik helemaal happy. Waarom zul je je misschien afvragen. Nou ik heb wat in m'n schoen gehad. Ja ja de Sint is hier langs geweest. En weet je wat hij erin gestopt had?
Panpastel!!!
Ja het is echt waar ik heb m'n eerste panpastel's gekregen. En ja die moest ik natuurlijk vandaag direct uit proberen he. Wauwww wat is dat leuk om te doen!!!
Ik kon niet wachten tot morgen en daarom is mijn foto niet zo mooi met die schaduw. Maar zal jullie nu gauw mijn eerste panpastel kaart laten zien.
Deze keer dus geen kaart voor een challenge maar gewoon even laten zien aan jullie.
Ik  ben er zeer tevreden over. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Tot heel snel!!!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtig Heleen!

Groetjes van Inge

mandy zei

wat een mooi pastel kaartje.
dank je wel voor het bezoeken van mijn blog.
groetjes mandy

jolanda zei

mooie kaart

Elise zei

Oh wat een prachtige kaart heb je gemaakt!! Die goede sint mag ook wel bij mij langskomen met die mooie kleurtjes... Echt een mooie mal blijft dat toch....Toppie gedaan hoor!!
Groetjes en tot maandag!!
Elise

Anita Meijer zei

Wat is sinterklaas lief voor je geweest Heleen, ik heb helaas niets gekregen in mijn schoen. Prachtig is je kaart geworden met de panpastels die je hebt gekregen, super.
Liefs van Anita

Anoniem zei

Schitterend Heleen,wat een lieve sint dat hij je al dit cadeau heeft geschonken.Je kaart is helemaal geweldig.Groetjes Joke

Grietje Jansen zei

Prachtige kaart met mooie zachte kleuren.
Mooie combinatie van kleurtjes en mallen.

Groetjes Grietje