Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

donderdag 19 september 2013

Love for you

Hallo lieve allemaal,

Allereerst wil ik jullie allemaal maar weer een keer bedanken voor de super lieve reacties die ik toch elke keer weer van jullie mag ontvangen. Ik vind ze echt altijd weer super om te mogen lezen.

Dan gaan we nu over naar mijn kaartje van vandaag. want zeg nou zelf het weer is aardig herfstig aan het worden. Maar als je zo'n leuke hobby hebt als kaartjes maken dan is dat natuurlijk helemaal niet erg. Dus ik heb vandaag heerlijk zitten freubelen in m'n nieuwe freubelhoekje. Ja, want ik heb van de week een nieuwe kast gekregen waar ik m'n computer en bijna al mijn knutsel spulletjes in heb. Ik ben er reuze blij mee, want wij hebben helaas geen kamer over om daar alles uit te stallen en dus staat het hier beneden in de kamer. Nou weet ik niet hoe het bij jullie is maar als ik even flink los ga hier dan lijkt het af en toe wel alsof er een orkaan door mijn huis is geweest. Als er dan ineens visite voor de deur staat dan schaam ik me echt kapot voor de rommel. Nu is het gewoon een kwestie van de klep en de deur dicht en niemand ziet mijn rotzooi meer...
Maar ik dwaal helemaal af heb ik wel in de gaten, dus nu echt mijn kaartje van vandaag.
Ik heb dit keer weer eens een leuke Bestie gekleurd. Ohhh wat zijn ze toch schattig. En verder nog wat leuke mallen/stempels van Noor gebruikt en nog een leuke doilie. Nou ja verder is er niet heel erg veel te vertellen dus kijk zelf maar.
Ik hoop dat jullie hem weer leuk geworden vinden.

Mijn kaartje mag meedoen aan de volgende challenges
Scrapbook stamp society - anything goes
Besties challenge - anything goes

6 opmerkingen:

Dora zei

mooie kaart erg leuk met dat kraft erbij.

corryskaart zei

Hoi heleen
Toch heerlijk dat je al je hobbyspullen uit het zicht kan doen want die orkaan is geregeld in mijn hobbykamer,haha maar ik zit te genieten van je leuke bestieskaart!!!!
Groetjes van corry

Anita Meijer zei

Wauw Heleen ik vind je kaart helemaal super, wat een beauty. En heerlijk dat je zo een kast hebt die je zo dicht kan doen en daarna weer lekker verder kan gaan, jammer genoeg moet ik het nog steeds met de kisten in het verborgen halletje doen en hahaha net zoals jij zegt, hoop ik altijd maar dat er niemand komt als ik een kaartje aan het maken ben.
Liefs van Anita

KarinsArtScrap zei

wat een schitterende kaart Heleen.
heel mooi afgewerkt.

Bedankt voor het meedoen bij ScrapbookStampSociety Challenge.

Groetjes Karin DT coördinator

jolanda zei

prachtige kaartje met heel mooi afdrukje

Kaija zei

Beautiful card!Thank for joining us at ScrapbookStampSociety Challenge.
Greetings Kaija DT-member