Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zondag 13 oktober 2013

eindelijk weer een kaartje

Hoi lieve allemaal,

Eindelijk hier weer een kaartje van mij. Ik wilde vorige week al wat posten maar toen kreeg ik even heel vervelend nieuws. Eerst kreeg ik al te horen dat mijn zusje een knobbel in haar borst heeft en dus voor onderzoeken naar het ziekenhuis is door verwezen. Het houdt ook echt niet op bij haar zeg, eerst verloren ze in januari de 2-ling en toen in april geopereerd aan een speekselklier en nu dit weer. Maar goed we houden maar hoop dat het met een sisser af gaat lopen.
En toen we dat gehad hadden belde manlief me vorige week zondag op met :"Ja met mij, je moet niet schrikken.......... SCHRIK SCHRIK SCHRIK!!! Ja als ze dat zeggen dan schrik je dus juist en weet je dat er iets aan de hand is. Hij had een auto-ongeluk gehad en lag op het moment dat ie belde op de brancard. Omdat hij behoorlijk last van zijn nek en rug had moest hij onderzocht worden op evt breuken.
Gelukkig had hij niets gebroken en mocht dus de zelfde avond weer naar huis maar de dagen erna was hij zo stijf als een plank en had echt in elke spier spierpijn. De andere inzittende van de auto hadden ook gelukkig niets, alleen is de auto waarin ze zaten total-loss. Nou ja materiaal is te vervangen, mensen niet. Maar toch weer een leer voor de meneer die dit veroorzaakt heeft, "JE MOET NIET IN SLAAP VALLEN ACHTER JE STUUR!!! En als je moet bent al helemaal niet je auto op de cruz-control(schrijf ik het goed...) zette. En dan ook nog eens veel te hard rijden ook....stom stom stom. 

Maar nu over naar mijn kaartje. Op facebook is bij Be challenged namelijk een leuke challenge met een wel heel leuk model kaart. Nou die wilde ik jullie ook graag even laten zien.

Dit is hem geworden. 
Weer met zo'n lieve Bestie. Ik vind ze zo gaaf om te kleuren.

Tot snel!

10 opmerkingen:

inge zei

Hij is prachtig Heleen! Mooi modelletje

Groetjes inge

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuk model kaart Heleen en wat heb je die Bestie schitterend ingekleurd,prachtig. Ik vind dit ook zo'n lief plaatje.Complimentjes en lieve groetjes Miranda

Anita Meijer zei

Jeetje wat een vervelende dingen allemaal Heleen, hoop dat het voor je zus allemaal goed aflopen zal, echt niet leuk en dan ook nog je man, gelukkig is hij er redelijk goed afgekomen, je had er toch niet aan moeten denken dat hij van alles gebroken had of nog erger ..... geen leuke week dus. Maar dat is je kaart wel, wauw wat vind ik hem schitterend meis, het is een plaatje, zo mooi ingekleurd ook, super.
Liefs van Anita

jolanda zei

Wat een verschrikkelijk nieuws heb je allemaal voor je kiezen gekregen.
Hoop dat het geluk voor je zus ook mag komen. Gelukkig is je man er goed afgekomen.
Als mijn man belt of de baas, dan roepen ze ook gelijk niet schrikken en dan weet ik al weer hoe laat het is. (er gebeurt nog wel eens wat in de metaal)
Je kaartje is prachtig, mooi model en leuke afbeelding

Claudia Rogier zei

Hoi,

Wat vervelend van je zusje. Positief blijven hé.
En gelukkig is je echtgenoot ongedeerd.

Je kaartje ziet er super uit.

Grtjs
Claudia

Marjan zei

Oh jee, wat een vervelende dingen allemaal deze week zeg !!
Beterschap voor je man en zus gewenst.

Je kaartje is weer prachtig hoor.

Groetjes, Marjan

Monique zei

Hoi Heleen,
wat een heftig verhaal. Ik hoop voor je zus dat het met een sisser afloopt en dat je man weer snel opknapt. En dat bij jou de bibbers ook weer uit de benen zijn....pfff...is niet niks hoor.
Je kaart is prachtig geworden. Een bjoetie :-)

Lieve groetjes, Monique

corryskaart zei

jeetje heleen wat een ellende allemaal op rij maar blijf positief denken want na slechte tijden komt ook de zon weer voor jullie door,en voor mij schijnt nu de zon al met deze geweldige leuke creatie!
groetjes van corry

Jolanda zei

prachtige kaart Heleen!
bedankt voor de mooie kaart:0)
sterkte met alles!!
grtz Jolanda

Hanny zei

O jee, wat een nare toestanden allemaal, alles wat je zus heeft moeten doorstaan, jij nu met je man, niet niks.
Ik kom via het blog van Hobbyhome en zag je daar in het zonnetje staan, wat onzettend leuk is dit he? Ik was voor jou in het zonnetje gezet, toch wel heel erg lief dat Hanneke dit doet.
Je blog is mooi en je creaties zijn ook erg mooi, ik wens je nog veel freubelplezier.
Fijne dag, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl