Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

dinsdag 31 december 2013

Love is all you need...

Hallo lieve bloggertjes,

Nog een paar uurtjes en dan is het jaar 2013 voorbij. Een jaar die wij in de familie het liefste hadden overgeslagen. Het was een jaar waarin we ontzettend veel verdriet hebben gehad. Het was telkens weer vallen en opkrabbelen.
Het begon natuurlijk al met dat de tweeling van mijn tante zeggertje zo ziek waren en op 9 januari kwam de eerste te overlijden. Op 15 januari hebben we haar naar haar laatste rustplaats gebracht en 2 dagen later op de 17e overleed ook haar zusje. Zo hadden we 2x een begrafenis in 8 dagen tijd en ik kan jullie vertellen dat dat niet in onze koude kleren is gaan zitten... Zelfs nu hebben we momenten dat we het er nog steeds moeilijk mee hebben en dan denk ik aan dagen zoals een verjaardag, het zien van een kindje in de zelfde leeftijd, of het tegenkomen van iemand met ook een tweeling of zoals vandaag... het afsluiten van een jaar... maar we doen dat wel op een hele mooie manier. Mijn zusje heeft een wens ballon gekocht en daar hebben we allemaal een stukje op geschreven, speciaal voor onze Noyanna en Isabella. Een heel mooi idee, maar ook weer even een moment van stil staan bij het feit dat ze er niet meer zijn...
Verder zijn we nog een nicht(40jaar) van mijn man verloren en een tante van hem... Weer 2 mooie mensen die er niet meer zijn... 
Maar ondanks alles wat wij hebben meegemaakt gingen we toch gewoon maar door, en dat is ook goed denk ik. Dat hield ons op de been. Ook hebben we heel veel steun gekregen van heel veel mensen om ons heen en niet te vergeten hier in blogland... wat hebben jullie met ons meegeleefd!

Gelukkig hebben we ook mooie momenten gehad. Natuurlijk de 18e verjaardag van mijn dochter. En laten we niet vergeten de prachtige zomerdagen die we hebben gehad. Mijn schoonzusje die borstkanker had, heeft haar chemo afgerond en na een borst-amputatie kunnen we nu eindelijk zeggen dat het de goede kant met haar op gaat. Kortom een jaar die we misschien liever over hadden geslagen maar ook zeker niet zullen gaan vergeten.

Als allerlaatste kaart voor dit jaar heb ik dit keer een hele speciale gemaakt, die de afsluiting van dit jaar compleet moet maken. Love is al you need...

Lieve bloggers ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie medeleven, jullie reacties en langs komen elke keer weer op mijn blogje.
Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling toe en een nog mooier 2014!


Tot snel!

5 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Het was inderdaad een heel naar jaar voor jullie Heleen en ik wens met heel mijn hart dat 2014 voor jou en allen die je lief zijn een super jaar mag zijn. Je kaart is schitterend.
Liefs van Anita

Erica ♥ zei

Wat een vervelend jaar voor jullie,
maar je wordt er sterk van als die
dingen je overkomen en je moet
gewoon door, dat hebben jullie ook
gedaan want je hebt ook mooie dingen
beleefd, en je hebt je hobby nog en
je maakt echt schitterende kaarten,
zo ook deze, een plaatje !

Hele fijne gezellige dagen nog gewenst,
lekker genieten en knutselen.
Een prachtig, geweldig en goed uiteinde
en de allerbeste wensen voor 2014 ☺

Veel liefsss van Erica ☼

Henriette zei

Een jaar vol verdriet en pijn, gaat je niet in je koude kleren zitten, maar ook dan weer een lach, ik bid jou en je gezin toe een heel fijn - opbouwend - gezond en liefdevol nieuwjaar toe! liefs Henriette xxx

nans'creablog zei

Hopelijk word je dit jaar gespaard van zoveel ellende Heleen.
Ik wens jou en je familie het allerbeste voor 2014.

Groetjes,
Nans

Dora zei

inderdaad een heftig jaar voor jullie.
met verdriet en blijdschap.....die emoties liggen dicht bijelkaar.
tja...en het gemis.....

ik weet niet wat ik moet zeggen.

je hebt in ieder geval een pracht van een kaart gemaakt met zo mooie tekst. toepasselijk.
ik wens jullie allerbeste voor het nieuwe jaar!
groetjes