Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 26 september 2015

Prettige feestdagen

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik weer een leuke kerstkaart voor jullie. Want al lijkt het nog ver weg, voor je het weet is het weer zo ver. En aangezien ik er niet van houd om alles op het laatste moment te doen ben ik dus nu al druk bezig. Aangezien we bij Joy!Crafts nu wel super gave nieuwe kerst artikelen hebben hoeft dat ook niet moeilijk meer te zijn.


Natuurlijk kon ik het niet laten om de geweldige tiny words te gebruiken. Die heb ik langs een rand geplakt waar ik eigenlijk een leuk lint overheen zou laten lopen maar ik heb toch voor iets anders gekozen. Want er zit in de nieuwe stempelset namelijk een hele mooie rand die ik met groen op mijn papier heb gestempeld.

                             

Ik vond ook de achtergrond van mijn kaart een beetje saai dus heb ik van die lieve kleine sneeuw sterren gepakt en die hier en daar met dezelfde groene inkt gestempeld.
Verder zijn er super geweldige nieuwe bloemen uit die je voor vele gelegenheden kunt gebruiken. Ook de nieuwe snijmal van de hulstbladeren en de hertjes mochten niet ontbreken en ik heb het geheel nog een beetje afgewerkt met wat bling pareltjes rond het plaatje.


Ik vond het weer gezellig dat je langs kwam en hoop je snel weer te zien.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

4 opmerkingen:

Claudia's kaartjes zei

Hoi Heleen,

Heel leuk kaartje.

grtjs
Claudia

Ps heb het doosjes enveloppen ook gemaakt. Superhandig.

corryskaart zei

hoi heleen
zo ondanks dat je kaart niet recht op het blog staat kan ik wel genieten van zo bjoetie
groetjes corry

Lisbeth zei

Hoi
Tof kaartje
grtjs Lisbeth

Sylvia zei

Hallo Heleen,

Mooie kaart en leuk gedaan met de stempel.

Groetjes,Sylvia.