Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

maandag 28 maart 2016

Sarah!

Hallo lieve allemaal,

Ik heb net mijn 25 jarige bruiloft achter de rug. We hebben 2 geweldige dagen gehad maar nu gaan we weer over tot de orde van de dag. Afgelopen week had ik namelijk al een mooie kaart gemaakt voor iemand die 50 werd. Zoals jullie wel al weten ben ik helemaal gek van de pigment markers en wist dus ook al snel dat ik die ook in mijn kaart voor haar wilde verwerken. 


Als basis heb ik gekozen voor een mooi donker turquoise  kaart. Dan een witte laag die ik bestempeld heb met allemaal 50jes. Dan mijn pigment achtergrondje die ik nog even heb gemat met dezelfde turquoise kleur kaart. En als laatste laag heb ik de nieuwe bloemen stempel gebruikt met de gave nieuwe basic vorm, die weer precies in de stempel past. Die basic vorm heb ik opgeleukt met wat lieve pareltjes zodat hij nog meer naar voren komt.


Als laatste nog een mooie bloemen toef en kijk eens wat een mooie feestelijke kaart voor onze Sarah!

Leuk dat je weer even langs bent geweest om naar mijn kaart te kijken. Ik zou het super vinden als je ook nog een reactie achter laat.
Tot de volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

Geen opmerkingen: