Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

woensdag 14 september 2011

een kaartje met een dubbel gevoel...Hallo allemaal,
Vandaag heb ik een kaartje gemaakt en daar heb ik toch een beetje een dubbel gevoel bij... Hoe ik dat bedoel? Dat zal ik uitleggen. De scholen zijn hier net weer sinds een goede week begonnen en nu al moeten we weer afscheid nemen van de meester van mijn jongste zoon. Hij was eigenlijk onder-directeur, maar Proloog heeft besloten dat die functie niet meer noodzakelijk is binnen de scholen. Hij zat al bijna 40 jaar in het vak en ik kende hem al 12 jaar. Hij hoorde daar gewoon op school en ik kan me dan ook geen voorstelling van maken hoe het zal zijn zonder dat hij daar rond loopt en ook de kinderen vonden het erg jammer dat hij weg gaat... Omdat hij op een nogal nare manier weg moet heeft hij besloten om geen afscheids feest te houden en daar heb ik alle begrip voor. Maar toch vonden wij als ouders, die al heel lang op school komen, dat we dit niet helemaal ongemerkt voorbij konden laten gaan. Dus vanmorgen om 12 uur, toen de kinderen uit school kwamen, stonden wij klaar op de gang en hebben toch nog even officieel afscheid genomen met een kaartje en een kleinigheidje. Gelukkig stelde hij dit erg op prijs en was blij dat wij dit voor hem hadden gedaan.
Natuurlijk stuur ik deze kaart ook weer in voor een challenge. Dit keer naar Nederlandse kaarten uitdaging, waar ze een hele leuke sketch hebben. Ik heb cardstock van bazzill gebruikt. Het design papier zijn allemaal restjes. Het stempel is een laaf en die heb ik ingekleurd  met mijn copics. Verder heb ik nog spellbinders, een stukje kant, wat bloemen en wat takjes gebruikt. En dan ziet mij kaart er vandaag zo uit.

11 opmerkingen:

Mieke zei

Kunnen ze hem dan zomaar uit de school zetten? Wat stom! En zeker als hij zo geliefd was! Hij zal jullie verrassing zeker op prijs hebben gesteld. Een hele mooie kaart heb je gemaakt, met mooie kleuren en die stempel vind ik helemaal geweldig!

Helen zei

Bedankt voor je reactie op mijn blog. Zodra de volgerlink weer verschijnt, word ik ook volger bij je. Leuke kaarten/creaties allemaal. Deze is ook erg leuk. Weet er alles van; wij hebben steeds minder leerlingen op school en alle goede/leuke leerkrachten verdwijnen zomaar. Leuk dat jullie toch iets voor hem gedaan hebben. Groetjes Helen

Elise zei

He Heleen! Mooi kaartje heb je voor hem gemaakt! Leuk die laaf!
En ook leuk dat je meedoet met de challenge van de Nederlandse Kaartenuitdagingen!
Groetjes Elise

Gemma zei

Ik begrijp dat dubbele gevoel, maar jouw mooie kaartje en jullie afscheid zullen hem zeker goed gedaan hebben. Groetjes Gemma

Judith Slegers zei

Mooi kaartje Heleen, vooral die kleurtjes met die stempel.
Bedankt voor het meedoen en succes met de wedstrijd.
groeten Judith
www.kaartenuitdagingen.blogspot.com

Aletta zei

Wat een geweldig leuk plaatje heb je gebruikt om deze prachtige kaart. En wat vervelende situatie van de meester maar fijn dat je toch nog op een "normale" manier afscheid kon nemen.
Leuk dat je meedoet aan de Nederlande Kaarten Uitdaging. Groetjes Aletta

Marianne zei

Wat een leuk kaartje is dit geworden.
Ik vind die laven altijd leuk.
Bedankt voor het meedoen en succes met de wedstrijd.
Groetjes Marianne

http://www.kaartenuitdagingen.blogspot.com

Chantal zei

Wat een vervelende situatie! JE kaart ervoor is echter wel erg mooi geworden!

Groetjes,
Chantal

Dora zei

ooo..wat jammer!! niet zo mooi...wat goed van jullie als ouders om het niet zomaar voorbij te laten gaan.
je hebt in iefer geval een schitterende kaart gemaakt.
geinig afdrukje. (:
groetjes Dora

danielle zei

Prachtige kaart, ja hier doen ze ook aan bezuinigingen en hebben ze klas 1 en 2 samengevoegd en wel totaal op 42 kinderen komt, in klein hokje, ben er echt niet blij mee en vindt het knap van de juffen.

Groetjes, Danielle

Jopie zei

hoi Heleen,
Wat heb je dieze kaart prachtig gemaakt ondanks de nare aanleiding voor deze leraar. Je hebt de laaf erg mooi ingekleurd en nu ik hem zo zie vind ik het inderdaad een erg leuke stempel, fijn dat je hem gebruikt hebt. Maak er nog maar veel van dan kan ik ook bij jou afkijken hihi.
groetjes Jopie