Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 24 september 2011

Toverkaart /Magiccard



Daar was ik weer met alweer een nieuwe kaart. Ik kwam laatst een heel leuke kaart tegen. De toverkaart. Heb me er echt over verbaasd en me afgevraagd hoe dat nou in elkaar zat. Tot ik deze week bij iemand een link zag staan waar de tutorial van deze kaart stond. Daar ben ik toen mee aan de slag gegaan en daar is echt een hele gave kaart uit gekomen. Ik heb voor lekkere frisse en felle kleurtjes gekozen omdat ik deze kaart gemaakt heb voor mijn tante zeggertje die 16 jaar is geworden en ik hoor die meiden allemaal over color-blocking en daar heb ik deze kaart dus op aangepast. Verder is er weinig over deze kaart te vertellen, behalve dat de stempel een young rebel van nellie snellen is en die heb ik ingekleurd met copics. En de 16 heb ik uit m'n slice gehaald. Verder heb ik het simpel gehouden want "I just want to say" Gefeliciteerd!


Here I'am again with again a new card. Some time ago I saw a very nice card, it's called a magiccard. I was very surprised about how it worked. Till I found at someone's blog a link to a tutorial of this card. With all that I started and finaly I finished wit a real cool card. I chose for fresh and bright colors because I made this card for my niece who became 16 and girls of that age are talking about color-blocking all the time and that is where I based my card on. I don't have to tell you much about this card accept that the stamp is a young rebel from nellie snellen and I colored it with copics. And the 16 I got from my slice. Further I kept it simply because "I just want to say" Congratulations!


Ik stuur deze kaart nog net op de valreep in bij stamptacular sunday. I send this card just in time to stamptacular sunday.

vrijdag 23 september 2011

2 kaartjes / 2 cards

Hallo allemaal, daar ben weer en ik heb vandaag niet 1 maar 2 kaarten afgemaakt. De laatste dagen wilde het niet zo met de inspiratie maar gisteravond kwam het er ineens weer uit! Ach ja dat heb je soms.
Hello to all, Here I am again and today I did not finish 1 but 2 cards. The last few days It didn't came out of my hands and yesterday evening... there it was again! You can have it somtimes.

De eerste kaart is 1 die ik in ga sturen naar forever friends. Waar ik cardstock van bazzill voor heb gebruikt. Design papier van Bobunny. Dan nog een spellbinder waar ik een leuk lintje door heb geregen en stiekum heb ik er een kleine tag achter gedaan met zo'n zelfde spellbinder en ook met een lintje erdoorheen. De stempel is ook van FF en die heb ik gekleurd met copics. Dan is alles nog wat opgevrolijkt met wat bloemetjes wat ook een van de vragen was bij FF.
The first card I go to sent to Forever friends. I've used bazzill as cardstock. Bobunny as design paper. I also used a spellbinder where I put through a ribbon and I placed a little tag behind it. The stamp is also from FF and I colored it with copics. Than I pimped it up with some flowers wich was one of the questions at FF.



Dan nu kaartje 2 / Than now card number 2


Die heb ik gemaakt voor it's a magnolia challenge, waar je 2 magnolia stempels moest gebruiken. Ook hier heb ik mijn copics weer voor gebruikt, wat ik toch wel een hele leuke manier van kleuren vind. Ook is de vorm van de kaart net even iets anders dan de standaard kaart wat ik erg goed hierbij vond passen. Het design is hier van Magnolia en de tekst stempel heb ik op een tag gestempeld die ik uit de slice gehaald heb. Ik heb nog een leuke brad door de bloemen gedaan. En dan ziet mijn kaart er zo uit.


This one I made for it's a magnolia challenge, where you had to use 2 magnolia stamps. Also here I used my copics wich I love toe use. The shape from my card is not usual wich I loved for this card.The design paper here is from magnolia and the text stamp I stamped on a tag wich I cut out from my slice. I also put a nice brad trough the flowers and this became my card.




maandag 19 september 2011

een leuk doosje /a nice box



Hallo allemaal,
Ik wil ook alle nieuwe volgers van harte welkom heten en ik hoop dat mijn blog een beetje als inspiratiebron kan werken voor jullie.
Dan nu mijn projectje wat ik dit weekend heb gemaakt. Bij Duo challenge hebben ze namelijk een patroon van een heel leuk doosje. Eigenlijk is het een pennendoosje maar ik vond hem ook wel heel erg geschikt als theedoosje. Bij Dutch dare card challenges moet het monochromatisch zijn en ik heb gekozen voor blauw. En bij Mens card world mag alles. Dus ik ga ervan uit dat een doosje dan ook mag.... Ik heb hem dit keer lekker stoer gehouden zodat ik hem ook evt aan een man kan geven.  Het design papier is van Maja design. De stempel is een young pirate van Nellie Snellen en die heb ik ingekleurd met mijn copics en ik heb voor het eerst geprobeerd om ook een schaduw te creëren. En het woordje tea en de sterren heb ik gemaakt met mijn slice. En dan heb ik mijn doosje nog afgewerkt met een strik van rafia en wat leuke rode knoopjes. En dan is dit het resultaat.

Hello everyone,
I will also welcome all the new followers and I hope I van be an inspiration for you.
Than now my project wich I made this weekend. At Duo challenge they have a patern od\f a very nice box. Actually it is a pen-box but I think that it is also very cute as a tea-box. At Dutch dare card challenges they ask for  monochromatic and I chose blue. And at Mens card world it's called everything goes. So I think a box is also alloud. I kept it a little tough so I can also give it to a man. The design paper is from Maja design. The stamp is a young rebel from Nellie Snellen and I colored it with my copics and for the very first time I tried to create a shadow behind the pirate. The word tea and the stars, I have made with my slice. And I finished it with a bow from rafia and some cute little red buttons And than this wil be the result.
Tot de volgende keer! / See you next time!


woensdag 14 september 2011

een kaartje met een dubbel gevoel...



Hallo allemaal,
Vandaag heb ik een kaartje gemaakt en daar heb ik toch een beetje een dubbel gevoel bij... Hoe ik dat bedoel? Dat zal ik uitleggen. De scholen zijn hier net weer sinds een goede week begonnen en nu al moeten we weer afscheid nemen van de meester van mijn jongste zoon. Hij was eigenlijk onder-directeur, maar Proloog heeft besloten dat die functie niet meer noodzakelijk is binnen de scholen. Hij zat al bijna 40 jaar in het vak en ik kende hem al 12 jaar. Hij hoorde daar gewoon op school en ik kan me dan ook geen voorstelling van maken hoe het zal zijn zonder dat hij daar rond loopt en ook de kinderen vonden het erg jammer dat hij weg gaat... Omdat hij op een nogal nare manier weg moet heeft hij besloten om geen afscheids feest te houden en daar heb ik alle begrip voor. Maar toch vonden wij als ouders, die al heel lang op school komen, dat we dit niet helemaal ongemerkt voorbij konden laten gaan. Dus vanmorgen om 12 uur, toen de kinderen uit school kwamen, stonden wij klaar op de gang en hebben toch nog even officieel afscheid genomen met een kaartje en een kleinigheidje. Gelukkig stelde hij dit erg op prijs en was blij dat wij dit voor hem hadden gedaan.
Natuurlijk stuur ik deze kaart ook weer in voor een challenge. Dit keer naar Nederlandse kaarten uitdaging, waar ze een hele leuke sketch hebben. Ik heb cardstock van bazzill gebruikt. Het design papier zijn allemaal restjes. Het stempel is een laaf en die heb ik ingekleurd  met mijn copics. Verder heb ik nog spellbinders, een stukje kant, wat bloemen en wat takjes gebruikt. En dan ziet mij kaart er vandaag zo uit.

zaterdag 10 september 2011

Tijd voor een feestje



Vandaag heb ik een leuk doosje afgemaakt waar ik donderdag avond mee was begonnen. Er was toen een dol-avond bij hobbyplezier met clubdoosjes. Eerst dacht ik gewoon een geinig doosje te maken maar hij werd zo leuk dat ik besloot om er nog een challenge aan te koppelen. Bij Forever friends is het thema namelijk Feest en daar vond ik dit doosje wel bij passen. Ik heb 2 kleuren cardstock van Bazzill gebruikt. Het design papier is deels van forever friends en deels van Bobunny. De stempel is ook van Forever friends en die heb ik gekleurd met colorsoft potloden van derwents. Dan heb ik het geheel nog opgeleukt met wat bloemen, takjes en natuurlijk een tekst stempel en dan ziet mijn doosje er zo uit.
Ik ga hem nu snel inzenden bij Forever friends en dan wacht ik weer op jullie leuke reacties.

donderdag 8 september 2011

Lantaarntje

Hallo allemaal,


Daar ben ik weer na een poosje. Ik heb op het ogenblik een beetje weinig tijd maar het freubelen blijft kriebelen. Dus ben ik vandaag eens rustig gaan zitten, heb de boel de boel gelaten en heb nu eindelijk mijn lantaarntje afgemaakt. Overal zie je ze langs komen en elke keer dacht ik :"ohh wat zijn ze leuk, die ga ik ook eens maken." Nu ik em eindelijk klaar heb weet ik dat ze er niet alleen leuk uit zien maar dat ze ook ontzettend gaaf zijn om te maken.


De onderkant en het stukje onder de deksel is van chipboard. Het design papier wat ik gebruikt heb is van Magnolia. Het dakje heb ik bekleed met een stukje ribbelkarton. Dan heb ik het geheel nog opgeleukt met wat takjes, blaadjes en bloemetjes. En natuurlijk mocht een Tilda ook niet ontbreken. Ik heb haar ingekleurd met copics. 




















Natuurlijk ben ik weer benieuwd naar jullie reacties. Ik blijf het leuk vinden om ze te mogen lezen. Ohh ja, rest mij nog 1 ding... Er zijn al 50 volgers. Dus nog 10 te gaan en dan gaat mijn candy eruit! Dus weten jullie nog mensen die graag een leuke candy zouden willen winnen, vertel ze over mijn blog en wie weet winnen ze dan die leuke candy!


Ik stuur mijn creatie deze keer in voor:
Stamptacular sunday (the sky is the limit)
duymelot design team (anything goes)
Girlscard wolrd (alles mag)


Tot de volgende blog