Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 15 december 2012

NKU#33...

Hallo lieve allemaal,
Vandaag zijn we alweer de 2e zaterdag van de maand december en dat betekent dat het tijd is voor weer een nieuwe wedstrijd bij NKU.
Het thema is deze keer feest en een schets hebben we dit keer niet, dus je bent vrij om je kaart te maken zoals je dat wilt.

Dit is mijn voorbeeld-kaart geworden. Ik kwam dit idee tegen op het blog van Jolanda Elderman en vond hem echt super leuk! Een keer zonder stempel. De sneeuwman is een stans van MD en die heb ik 3D gemaakt en hier en daar een kleurtje gegeven. De blauwe wolken lucht heb ik zelf gemaakt en dat heb ik gedaan met mijn panpastel. En de sneeuw hopen die zijn natuurlijk gemaakt met 3D sneeuw. 

Lijkt het je leuk om ook aan onze uitdaging mee te doen kom dan langs op het blog van NKU, we hebben weer leuke prijzen te winnen. Je vind daar ook de voorbeeld kaarten van onze andere DT-ers. De uitdaging duurt tot donderdag 3 januari. Denk er wel aan dat je een Nederlandse tekst gebruikt want we zijn niet voor niets het NEDERLANDSE kaarten uitdagingen blog!

Tot snel!!!

10 opmerkingen:

Marjan zei

Een hele mooie kaart Heleen.
Leuk zo eens zonder stempel.

Groetjes, Marjan

Liesbeth zei

Wat een leuk kaatje met die sneeuwman, heb hem ook uitgesneden liggen maar nog niks mee gedaan, dus bedankt voor de inspiratie.
gr. Liesbeth

Marga50 zei

Een hele mooie kaart Heleen. groetjes Marga.

Anita Meijer zei

Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt Heleen, ik vind hen weer toppie.
Liefs van Anita

marion zei

Wat een schatje, liefs, Marion

Rianne Timmers zei

leuk zo met die laagjes echt apart.
groetjes Rianne

jolanda zei

mooi kaartje

Marianne zei

Leuk kaartje heb je gemaakt Heleen.
Liefs, Marianne

Chantal zei

Gaaf deze kaart zeg! Ik vind die groene kleur erg leuk! Ook mis ik totaal de stempelafdruk niet, maar dat komt wellicht door die geweldig leuke sneeuwpop met zijn panpastelgekleurde hoed :-)
Groetjes,
Chantal

Jolanda zei

het is een pracht exemplaar Heleen!
Bedankt voor de super mooie kerstkaart:0)
grtz Jolanda