Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 18 augustus 2012

Fijne vakantie NKU #25

Hallo allemaal,
Nog 2 weekjes vakantie te gaan, maar dat weerhoud mij er niet van om toch even een kaartje te posten. Het is nl al weer tijd voor uitdaging 25 bij NKU. Deze keer is de sketch gemaakt door  Marga.
Het was weer een super leuke sketch om te maken en hieronder mijn kaart.
Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. Op de site van NKU staan ook van onze andere DT-leden de kaarten ter inspiratie. We hopen dat er weer veel inzendingen komen. Jullie kunnen meedoen tot 30 augustus en denk er even om dat je wel een Nederlandse tekst op  doet!

zaterdag 4 augustus 2012

NKU# 24...


Hoi allemaal,
Het is alweer de eerste zaterdag van augustus en dat betekent dus tijd voor een nieuwe wedstrijd bij NKU.  Dit keer mocht ik zelf de sketch bedenken. Ik hoop dat iedereen hem leuk vind....
Dit is mijn voorbeeldkaart geworden.
Ik heb het dp van Authentique gebruikt. En de stempel is een mini van magnolia en ik moet zeggen, ze zijn super leuk maar toch wel heel erg priegelig om in te kleuren...
Heb je zin om mee te doen met deze wedstrijd kom dan naar NKU. Daar vind je ook de voorbeeld kaarten van onze andere DT-ers.

Tot de volgende blogpost!!!

donderdag 2 augustus 2012

Even een klein beichtje...

Hallo allemaal,
Vandaag ben ik alweer 11 dagen in Pakistan en ik vond het wel tijd worden om jullie even een klein berichtje te sturen via mijn blog.
We hebben een redelijke vlucht gehad. Ik zeg redelijk omdat we nogal wat vertraging hadden en dus zo'n 6 uren later aan kwamen dan gepland. Maar goed we zijn er en dat is het belangrijkste....

En toen was dus ineens het stroom weg en kon ik 2 dagen later verder gaan met mijn berichtje, Zo gaat dat dus in Pakistan, hahaha.

In 1 van de eerste dagen heb ik last gehad van een jetlagg en ik kan je vertellen dan voel je je behoorlijk beroerd! Gelukkig is dat nu over en genieten we van de vakantie. Hier bij ons in huis is inmiddels ook een babietje geboren, een meisje. Het heeft even geduurd voor er een naam bekend was maar gisteravond heeft ze dan eindelijk een naam gekregen, Anabia! Prachtige naam toch?
Gistermiddag zijn we ook lekker even de stad in geweest en hebben heerlijk geshopt. Ik moet wel zeggen dat alles in de laatste 2 jaar erg duur is geworden maar voor onze begrippen nog redelijk goedkoop hoor. Voor nog geen 10euro heb ik een nieuwe set kleren gekocht omdat het over een 2,5 week eid(islamitische feestdag) is. Ook de kids hebben nieuwe kleren gekregen. In Nederland dragen we het wel niet maar goed, dat maakt niet uit. Hier doen we gewoon vrolijk mee met iedereen.

Nou ik geloof dat ik nu maar een einde aan mjn berichtje ga maken want ik krijg net te horen dat zo het licht weer uit valt.

Tot snel!!!