Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

woensdag 30 januari 2013

eindelijk weer een kaartje

Lieve blogdinnen,

De rust in huize Hussain begint een beetje weer te keren. Natuurlijk hebben we moeilijke momenten. Het is ook niet niks om 2 kleine kindertjes te moeten begraven. Nee dit is ons absoluut niet in de koude kleren gaan zitten. Wel wil ik jullie allemaal ontzettend bedanken voor alle lieve en warme reacties die jullie hebben gegeven. Ik heb zelfs een aantal kaarten mogen ontvangen en dat deed ons echt goed.
Maar sinds vandaag begint de kriebel om te freubelen toch weer een beetje te komen. Het is ook gelijk een heerlijke afleiding. Nou kwam ik op EKEF een uitdaging tegen die mij wel aan stond. De vraag is daar 
"gebruik een doilie"
Nu heb ik een digi gebruikt wat eigenlijk een kleurplaat is maar ik vind hem prima geschikt om ook als digi te gebruiken. Het is een van Kenny K. Ze zijn echt gaaf om te kleuren. Ik heb geprobeerd om er een lekkere stoere kaart van te maken. 
Wat heb ik gebruikt:
wit en rood bazzill cardstock
dp van BoBunny
Italian flourish doily stans
digi van Kenny K
copics
bloemen stans (2maten)
Zelf gemaakte tekst
glitter sterren
strassteentjes

Ik hoop dat jullie mijn kaart weer leuk vinden. 
Mijn kaart mag meedoen bij EKEF

15 opmerkingen:

Marjan zei

Hoi Heleen,

Fijn te horen dat je weer een beetje freubelzin hebt gekregen.
Het is inderdaad niet niks wat jullie voor je kiezen gekregen hebben. Maar een beetje afleiding kan zeker helpen om het een plekje te geven.
Je kaartje is mooi en stoer geworden. Ik vind de tekst ook erg leuk zo.

Groetjes, Marjan

Anoniem zei

Wat leuk gedaan! Stoer is ie zeker! Wat fijn dat jullie de rust weer een beetje kunnen vinden! Het gemis zal altijd blijven....en hopelijk kun je een beetje afleiding krijgen met kaarten maken!
Groetjes Jacomijn

Liesbeth zei

Goed dat je weer wat aan de freubel bent, het zorgt zowieso voor wat afleiding, en het resultaat is er dan ook naar.
gr. liesbeth

corryskaart zei

hoi heleen
fijn om te lezen dat je weer een beetje de draad op gaat pakken en freubelen is een prima afleiding en zo aan je kaart te zien ben je op de goede weg!! heel erg leuk en lekker stoer!
groetjes van corry

Jopie zei

Hoi Heleen,
Ik was al enige tijd niet meer bij je langs geweest en heb even teruggelezen en wat verschrikkelijk wat er in jullie familie is gebeurd en ik kan me voorstellen dat je dan even niet meer aan je hobby denkt maar gelukkig heb je de draad weer op kunnen pakken en heb je weer een mooie kaart gemaakt. Ik wens jullie héél veel sterkte voor de komende tijd.
liefs van Jopie

Eve zei

Mooie kaart Heleen.
Groetjes Eve

jolanda zei

mooi stoer kaartje

Je@net zei

Wat een leuk kaartje, Heleen, lekker stoer geworden!
Fijn dat je mee doet met deze uitdaging bij Elke Kaart een Feestje!

Anita Meijer zei

Wat fijn dat de zin in kaarten maken weer een beetje terugkomt Heleen na de zo ontzettende moeilijke periode van de afgelopen tijd en wat het natuurlijk nog steeds is. Maar eventjes lekker je zinnen verzetten is ook heel goed, je hebt een schitterende kaart gemaakt Heleen, ik vind hem prachtig.
Liefs van Anita

Creatiefenzo zei

Hai Heleen

Wat is die gaaf joh echt een stoere kaart geworden :-)

groetjes Danny

Marianne zei

Ziet er heel mooi uit.
Groetjes Marianne

Brendaxx zei

Jeetje wat heftig zeg wat jullie beleefd hebben! Leuk dat je weer wat freubelzin hebt gekregen, een fijne afleiding in zulke moeilijke tijden. Je kaartje is erg leuk geworden. Bedankt voor het meedoen bij EKEF! Groetjes,Brenda

Anneke. zei

Wat een leuke kaart! Super, stoere digi....
Bedankt voor het mee doen bij eKeF.
Groetjes Anneke.

Monique zei

Fijn dat je weer zin krijgt in freubelen. Werkt ook lekker ontspannen. Mooie kaart heb je gemaakt. Die tekst is geweldig. Mag ik hem ook gebruiken?

Liefs, Monique

Jolanda Cuper zei

Super leuke en stoere kaart!
Gezellig dat je meedoet met EKEF!
Groetjes Jolanda