Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zondag 23 juni 2013

Bestie!

Hallo lieve allemaal,
Vandaag weer even een nieuw kaartje van mij. Ik moet zeggen dat ik de laatste weken niet zoveel online ben als dat ik zou willen, maar mijn gezondheid laat het een klein beetje afweten op het ogenblik. Voor 2 weken terug begon het met ontzettende pijn in mijn hoofd, nek en schouders. Zo erg dat ik zelfs ermee naar de huisarts ben gegaan. Nou dat wil wat zeggen want ik ben absoluut geen dokter loper. Maar toen bleek ook dat mijn bloeddruk niet helemaal lekker zat. Waren natuurlijk 2 mogelijkheden... 1e was dat de bd te hoog was door de pijn en de 2e was dat er iets anders aan de hand zou zijn. Ik kreeg pijnstillers voorgeschreven en ik moest naar een fysio therapeut. Nu ben ik na 3 behandelingen al een stuk opgeknapt maar kan merken dat ik er nog lang niet ben. Alles schijnt erg vast te zitten in mijn nek. Ik heb inmiddels wel weer kunnen stoppen met de pijnstillers en hoop dat ook zo te houden. Afgelopen vrijdag was de bd ook weer wat gezakt en ook dat hoop ik zo te kunnen houden. Dinsdag wordt er weer gecontroleerd en dan heb ik weer overleg met de huisarts.
Maar goed nu genoeg over mezelf, nu mijn kaartje! Ik heb gisteren namelijk de sterren-mallen van Joy gekocht. En oh oh oh wat zijn die mooi!
Ik dacht ja als de zomer dan toch overgeslagen wordt dan begin ik nu maar met de kerstkaarten, haha. Dus hier mijn allereerste kerstkaart van dit jaar!
Ik heb die super leuke Bestie met copics ingekleurd en ik moet zeggen dat ze erg gaaf vind om te kleuren. Die grote ogen vind ik ook helemaal geweldig!
Ik hoop dat jullie mijn kaartje weer leuk geworden vinden.

10 opmerkingen:

Ditta zei

O Heleen, die is leuk! En die kleur is ook heel mooi. Ja, echt zomer wil het maar niet worden, maar geef moed niet op hè!
Liefs, Ditta

jolanda zei

heel mooi kaartje.
Beterschap

Anita Meijer zei

Het zit je niet mee Heleen en ik weet er alles van pijn in je nek, schouders en armen is zo ontzettend aanwezig. Gelukkig slaat de fysio goed aan en is de bloeddruk weer gezakt. Sterkte meis. Je kaart vind ik helemaal geweldig, wat een beauty zeg.
Liefs van Anita

Marjan zei

Heleen beterschap en pas goed op jezelf hoor !!
Je eerste kerstkaart is een toppertje. Ga zo door, dan heb je aan het eind van het jaar een lekkere voorraad.

Groetjes, Marjan

Claudia Rogier zei

Hoi,

prachtige kaart. Super mooie kleuren. En ja, die Besties zijn zo schattig.

grtjs
Claudia

Cindy zei

Wat een schatje! ik vind hem erg gaaf geworden. Groetjes, Cindy

Dora zei

erg leuke kaart!!

ann van dijk zei

Je kaart is helemaal geweldig, wat een schatje zeg.
Beterschap en sterkte
Liefs Anneke

Judith Slegers zei

at een mooie en lieve kaart Heleen. Gelukkig knap je weer langzaam op!
Liefs Judith

Henriette zei

het is een heel mooi kaartje, top!! liefs Henriette xxx