Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 29 juni 2013

Jarige job

Hallo lieve allemaal,

Ik geloof dat het weer nu eindelijk een beetje beter gaat worden. Nou dat mag ook wel want nog een weekje en dan begint onze vakantie. En ja zeg nou zelf in je vakantie wil je toch wel een beetje mooi weer hebben. Echte plannen hebben we nog niet. Manlief gaat een paar weekjes naar z'n ouders en ik blijf hier met de kids. De oudste wordt straks 18 en ze heeft een baantje en ja dat vindt ze nu even belangrijker dan op vakantie gaan. Na de vakantie moet ze 10 weken op stage en dus vindt ze het wel fijn om nu nog even thuis te kunnen zijn en wat bij te verdienen.
wel gaan we natuurlijk wat dagtochtjes maken en we zijn ons al een beetje aan het verdiepen in wat nou leuk is voor allemaal. Zo kwamen we gisteren een toch wel heel uitdagend uitstapje tegen denk ik.  Ooit gehoord van The Amsterdam dungeon??? Het lijkt de kids helemaal geweldig! En mij toch stiekem ook wel... We willen dit dan combineren met een bezoekje aan Nemo in Amsterdam en dat willen ze graag doen met de trein... Auto staat voor maar dat is niet interesant genoeg. Nou ja dan gaan we toch in de trein naar Amsterdam.

Maar nu mijn kaartje voor vandaag. Ik heb ontdekt dat ik de Besties van Sherri Baldy toch wel super gaaf vind. Deze heb ik in leuke paarse tinten gekleurd en daar natuurlijk m'n kaart op aangepast. Ook de Noortjes kun je met Bestie heel leuk combineren.
Mijn kaart mag voor de aller eerste keer meedoen aan een echte Sherri Baldy challenge en daar wordt gevraagd om een shaped card.

Ik hoop dat jullie mijn kaart net zo leuk geworden vinden dan dat ik hem vind.

12 opmerkingen:

Jeannette zei

hallo Heleen, laat ik deze kaart met die grappige Besty nou net zo leuk vinden als jij, wat zijn ze toch superleuk he?, ik heb er net ook weer een gekocht. Dat wordt dus in ieder geval gezellig Amsterdam doen met jullie vakantie, wordt vervolgd, groetjes Jeannette

Marjan zei

Wat een supergave kaart zeg !
Ik denk dat ik ook eens aan de Besties moet haha.
Hier duurt het nog 3 weken voordat de jongste vakantie krijgt, dus nog even 'bikkelen' tot die tijd.
Hoewel ze in groep 8 ook niet erg veel meer uitvoeren deze weken. Alleen de musical is nog interessant.

groetjes, Marjan

Liesbeth zei

Hij is prachtig Heleen.
groetjes en fijn weekend.
Liesbeth

Anoniem zei

Hij erg leuk geworden Heleen!
Lekker hé bijna vakantie...geniet ervan!
Groetjes Jacomijn

Ditta zei

Je kaart is heel gaaf geworden! Hele mooie kleuren, en een super leuke vorm!
Lekker dat de vakantie begint, hier moeten we nog 3 weken wachten. Hoop dat het weer nu eindelijk ook eens me gaat werken! Veel plezier in Amsterdam.
Liefs Ditta

Bea zei

Prachtige kaart Heleen, mooie kleurtjes en leuk ontwerpje, veel plezier met alles wat je in de vakantie gaat doen....

groetjes Bea.

Anja v K@@rten zei

Paars, heerlijk om mee aan de slag te zijn he?
Gezellige creatie is het geworden.
Groetjes, Anja

Claudia Rogier zei

Hoi,

Wat een schitterende kaart. Super mooi gedaan.

grtjs
Claudia

jolanda zei

prachtige kaart

ShersL84bed zei

your card is lovely. Thank you for joining us at the Besties challenge blog.

Smiles Sher

Crea S zei

Wat een geweldig kaartje Heleen! Zo leuk met al dat paars!
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Richtsje zei

Schitterende kaart Heleen! Je kleurenpalet ziet er prachtig uit en dat met al je mooie details en je schitterende Bestie maakt het tot een heel mooi geheel!

Groetjes, Richtje