Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

dinsdag 24 september 2013

een kerstkaartje

Hallo lieve allemaal,

De zomer lijkt nu echt afgelopen en bij mij beginnen de kerstkriebels behoorlijk te komen. Daar komt dan ook nog eens bij dat Sherri Baldy wel hele gave digi's heeft en dus ben ik weer heerlijk aan de freubel geweest hiermee. 
Dit is mijn kaart geworden. Ik heb het design papier van Joy gebruikt en ook de sterren zijn van joy.... of moet ik nou Noor design zeggen... ik weet het eigenlijk niet, hihi. Nou ja jullie weten welk merk ik bedoel. Bestie is ingekleurd met copics en de tekst heb ik bewerkt met panpastel, net als de wolken achtergrond van Bestie(is op de foto helaas niet heel duidelijk te zien).

Mijn kaartje mag mee doen aan de volgende uitdagingen:
Hobbyhome-hobbyartikelen challengeblog - wit, kraft en 1 andere kleur
Party time tuesdays - anything goes

Tot de volgende keer!

zaterdag 21 september 2013

NKU #51

Hallo lieve blogdinnen,

Vandaag is er op NKU weer een nieuwe uitdaging van start gegaan. We hebben natuurlijk weer leuke prijzen weg te geven en hopen dat jullie dus allemaal weer gezellig met ons mee doen.
Deze keer heeft Inge voor ons de sketch gemaakt en het thema is roze. We willen een kaart zien waar zichtbaar veel roze op verwerkt is.
Dit is mijn uitwerking geworden.
...en dit is de prachtige sketch van Inge.

Tot de volgende blogpost!

donderdag 19 september 2013

Love for you

Hallo lieve allemaal,

Allereerst wil ik jullie allemaal maar weer een keer bedanken voor de super lieve reacties die ik toch elke keer weer van jullie mag ontvangen. Ik vind ze echt altijd weer super om te mogen lezen.

Dan gaan we nu over naar mijn kaartje van vandaag. want zeg nou zelf het weer is aardig herfstig aan het worden. Maar als je zo'n leuke hobby hebt als kaartjes maken dan is dat natuurlijk helemaal niet erg. Dus ik heb vandaag heerlijk zitten freubelen in m'n nieuwe freubelhoekje. Ja, want ik heb van de week een nieuwe kast gekregen waar ik m'n computer en bijna al mijn knutsel spulletjes in heb. Ik ben er reuze blij mee, want wij hebben helaas geen kamer over om daar alles uit te stallen en dus staat het hier beneden in de kamer. Nou weet ik niet hoe het bij jullie is maar als ik even flink los ga hier dan lijkt het af en toe wel alsof er een orkaan door mijn huis is geweest. Als er dan ineens visite voor de deur staat dan schaam ik me echt kapot voor de rommel. Nu is het gewoon een kwestie van de klep en de deur dicht en niemand ziet mijn rotzooi meer...
Maar ik dwaal helemaal af heb ik wel in de gaten, dus nu echt mijn kaartje van vandaag.
Ik heb dit keer weer eens een leuke Bestie gekleurd. Ohhh wat zijn ze toch schattig. En verder nog wat leuke mallen/stempels van Noor gebruikt en nog een leuke doilie. Nou ja verder is er niet heel erg veel te vertellen dus kijk zelf maar.
Ik hoop dat jullie hem weer leuk geworden vinden.

Mijn kaartje mag meedoen aan de volgende challenges
Scrapbook stamp society - anything goes
Besties challenge - anything goes

woensdag 18 september 2013

Duodag bij NKU

Hallo allemaal,
Vandaag is er bij NKU weer een nieuwe duodag en dat betekent dat er 2 leden dezelfde opdracht krijgen en dan krijg je dus toch allebei een heel ander resultaat.
Deze keer was de opdracht 
"Alles behalve een kaart"
Nu had ik voor de vakantie al iets gemaakt en stiekem voor deze opdracht bewaard...
Namelijk aan het einde van het schooljaar had ik een leuk bedankje voor de juf en meester van mijn jongste zoon gemaakt. Het zijn 2 fotolijstjes. En niet zomaar fotolijstjes maar gemaakt van aluminium folie.


Dit is het resultaat geworden. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden. De juf en meester waren er in elk geval blij mee.
Als jullie nog even langs gaan op NKU dan kunnen jullie daar het resultaat van Hennie ook bewonderen.

Tot de volgende keer!

zaterdag 7 september 2013

bijna 600...

Hallo allemaal,
Daar ben ik weer met een leuke kaart. Het is weer even gedaan met het mooie weer dus werd het tijd om weer eens een kaartje te maken. En dit keer is het een kerstkaart geworden. Nee niet zomaar maar omdat er bij NKU een wedstrijd is want we hebben daar bijna 600 volgers! 
Is het niet geweldig? En dat in 2 jaar tijd! En nu vond Judith dat wij als DT-ers daar ook aan mee mochten doen, dus waag ik een gokje.
Er is een super leuke schets van een luikjes kaart en die vond ik dus bij een kerstkaart wel goed passen.

Dit is mijn kaart geworden.
en dit is de schets!

En kom allemaal gauw langs om nog even mee te doen want nog 7 volgers te gaan zag ik net en dan zitten we op de 600!

zondag 1 september 2013

DCZ maandchallenge #1

Hallo lieve allemaal,

Bij Dcz gaat er iets veranderen en dat is dus dat de challenge niet elke week meer is maar dat de challenge nog 1x per maand zal zijn. We hopen dat iedereen wel net zo enthousiast mee blijft doen dat dat jullie al deden.

Dan nu de kaart voor de challenge voor de maand september.
Het thema voor deze maand is alles mag. Lekker makkelijk dus.
Ik heb dit keer gekozen voor een gemaskerde stempel van magnolia. 

Verder heb ik niet zo heel veel te vertellen over mijn kaart. Willen jullie nog meer voorbeelden zien van de challenge kom dan gezellig langs op DCZ.


Mijn kaart mag ook nog meedoen aan de volgende challenges:
Totally Tilda challenge - Tilda @ the beach
Tilda's town - Anything goes
Duymelot - Bingo (tekst - parels - afdrukje)
Time for Magnolia - Anything goes

Tot de volgende blogpost!