Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

dinsdag 16 december 2014

Love hanger

Hallo allemaal,

Ik kan wel wel zeggen dat ik hier klaar ben met alle kerstkaarten en dus vond ik het heerlijk om nu weer even met wat anders bezig te kunnen zijn. Joycrafts heeft afgelopen maand weer super gave stencils uitgebracht waar je echt van alles mee kunt. Ik heb dit keer het hart van Gerti gebruikt en nee dit keer niet "gewoon" op een kaart. Ik heb er een hanger als fotolijst van gemaakt.


Ik heb dit opgebouwd in verschillende lagen. Omdat het dan wel erg veel papier gaat kosten heb ik er eerst een oud pak van de cornflakes bij gepakt en daar 4x het hart uit gestanst. Toen ook nog 2x een witte. Dit ben ik op elkaar gaan plakken en zo krijg je dan een mooi dik lijstje. De randen heb ik ge-inkt en de achterkant gemat... en je ziet niets meer van dat lelijke cornflakes pak, maar het is wel een stukje goedkoper zo!

Het onderste hart is wat er uit het midden van het hart komt en daar heb ik nog een leuke eind hanger van gemaakt. Zo heb je een leuk geheel wat ook nog eens prachtig staat aan je muur, zeker als je er de foto's van bijvoorbeeld je kinderen of klein kinderen in doet.


Bedankt weer voor jullie bezoekje en graag tot een volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

3 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een ontzettend mooie, rustige hanger Heleen..
Lieve groetjes Miranda

corryskaart zei

hoi heleen
een pracht van een hanger en reuze handig om te recyclen met oud papier ziet er niets van en lekker goedkoop
grt corry

Monique zei

Hij is prachtig Heleen!
liefs Monique