Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 7 februari 2015

Easelkaart happy birthday

Hallo allemaal,

Vannacht werd ik ineens wakker en had een leuk idee. Natuurlijk dacht ik bij mezelf :"Gek... ga slapen!" Maar ook vanmorgen bleef dat idee maar in mijn hoofd zitten en dat moest eruit. Ken je dat gevoel? Ik ben er maar eens lekker bij gaan zitten met een heerlijk kopje thee en al mijn spulletjes die ik dacht nodig te hebben erbij gepakt. Al snel begon mijn kaartje vorm te krijgen en is dit uit mijn handen gekomen.
Ik wist 's nachts al dat het een easelkaart moest worden en ook de tekst moest in een easel vorm op de kaart. 
Ik heb toen Gerti's flowers weer eens uit mijn doos getoverd en het grote stencil als rand van de kaart gebruikt. Het geweldige papier met de uiltjes paste er in dit geval perfect bij en heb er nog 1 extra uitgeknipt en met 3D tape op de kaart geplakt. Ook de bloem bovenin mijn kaart is van Gerti's flowers maar dan het kleine stencil. Ik heb de randjes er van af geknipt en hield een leuke bloem over. Nog een 2e erop, de blaadjes even wat bij elkaar geknepen en een leuk pareltje in het midden. Zo heb je op een simpele manier, snel een leuke bloem voor je kaart.

Leuk dat je weer even een bezoekje hebt gebracht en graag tot een volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

3 opmerkingen:

Sylviahobbycards zei

Hallo Heleen,

Hele leuke easelkaart.Mooi is het designpapier met de uiltjes.

Groetjes,
Sylvia.

corryskaart zei

hoi heleen
wat een mooie easelkaart en mooi dessin gebruikt en al die gave stansen
groetjes corry

Henriëtte zei

Wat een leuke kaart heb je weer gemaakt Heleen.

groetjes Henriëtte