Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

dinsdag 10 februari 2015

Een dochter!

Hallo allemaal,

Kaarten voor een blije gebeurtenis zijn natuurlijk altijd leuk om te maken en misschien nog wel leuker om te krijgen. En als het nou om de geboorte van een kindje gaat dan is zeker de ontvanger super trots op zo'n kaartje en zou ze het liefste allemaal aan de muur hangen. Natuurlijk kan dat wel voor even maar al snel wordt alles weer opgeruimd en in een doos gedaan... tenminste zo is mijn ervaring. Ik heb er pas jaren later mooie boeken van gemaakt voor de kinderen. Maar soms heb je zo'n kaart en die verdient een speciaal plekje... die zou je het liefste als een schilderijtje aan de muur willen hangen.
Nou dat komt dan heel mooi uit want bij Joy!Crafts hebben we deze maand namelijk een nieuw ophang systeem uitgebracht en die heb ik op de kaart verwerkt zodat de kaart leuk opgehangen kan worden.

Zoals je ziet heb ik het kaartje lekker zoet gehouden maar dat mag als er zo'n lief klein baby'tje geboren is! Om de kaart niet te saai en te zoet te maken heb ik wel met verschillende tinten roze gewerkt. Het kaart karton wat ik heb gebruikt is het nieuwe linnen karton van Joy!Crafts wat ze in verschillende maten hebben uitgebracht. deze kaart heeft de maat van 15x15.

Bedankt dat je weer even langs bent geweest en graag tot een volgende keer!

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

6 opmerkingen:

Sylviahobbycards zei

Een heel lief kaartje, Heleen.Leuk plaatje.

Groetjes,
Sylvia.

Claudia Rogier zei

Hoi Heleen,

Supermooi kaartje.

grtjs
Claudia

bolletjelucky.blogspot.com zei

Inderdaad suikerzoet roze Heleen maar het past prima bij dit vertederende plaatje. Grappig dat ophangsysteem.
Lieve groetjes Miranda

Henriëtte zei

Wat een lieve kaart is het geworden Heleen

Groetjes Henriëtte

Richtsje zei

Leuk ophangsysteem en als je dat dan aan zo'n schitterende kaart verwerkt dan zal het niet anders kunnen dan een ereplaatsje te krijgen!

Groetjes Richtje

nans'creablog zei

Een hele mooie kaart Heleen. De plaatjes zijn super hè.

Groetjes,
Nans