Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 14 maart 2015

Condoleance kaarten


Hallo allemaal,


Het zijn natuurlijk niet de leukste kaarten om te maken maar iedereen heeft ze wel eens nodig en uit ervaring weet ik dat een mooie zelf gemaakte kaart dan dubbel gewaardeerd wordt. Ik zorg er eigenlijk altijd voor dat ik er een paar op voorraad heb liggen want wanneer je er 1 nodig hebt dan ontbreekt bij mij altijd de inspiratie...
Deze keer heb ik gebruik gemaakt van het prachtige Glace paper en dan in combinatie met de mooie en stijlvolle nieuwe stempels van Joy!Crafts.
Het grasrandje onder deze bloemen heb ik gestempeld met een stukje van de grote stempel met fiets... Het is natuurlijk niet altijd nodig om een stempel in zijn geheel te gebruiken en zo alleen een grasrandje maakt hier de bloemen stempel net even af.Ook had ik geen zwart lintje en toch vond ik dat die er bij moest, dus heb ik heel simpel een wit lintje genomen en die heb ik met een zwarte stift gekleurd. Op die manier heb je altijd een lintje in jou gewenste kleur


Ik vind dat een condoleance kaart niet altijd in het zwart/wit hoeft. Dus heb ik nog een gemaakt en dit keer in het bruin. Net even anders dan de zwart/witte hierboven maar ook heel subtiel.Bedankt weer voor je bezoekje en heel graag tot een volgende keer.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

5 opmerkingen:

Henriëtte zei

Prachtige kaarten Heleen, leuk dat je de stempels gecombineerd hebt met het Glace-papier.

groetjes Henriëtte

bolletjelucky.blogspot.com zei

Mooie stijlvolle kaarten Heleen.
Fijn weekend.
Lieve groetjes Miranda

Sylviahobbycards zei

Hoi Heleen,

Twee hele mooie stijlvolle kaarten.Wat een goed idee om zelf je lintje te kleuren.
Fijn weekend.

Groetjes,Sylvia.

Claudia Rogier zei

Hoi,

Mooi en stijlvol.

grtjs
Claudia

Lisbeth van den heuvel zei

hoi Heleen
mooi en tof kaartje
ik maak ze ook liever in bruin tinten
grtjs Lisbeth