Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

vrijdag 20 maart 2015

Love spring


Hallo allemaal,


Toen ik vanmorgen de ramen boven open deed en mijn neus even naar buiten stak om eens goed de buitenlucht op te snuiven.... toen rook ik het opeens. Wat ik rook? Ik rook dat de lente er aan komt! Ja dat klinkt misschien gek maar je kunt het echt ruiken! En als je dan zo het zonnetje ziet schijnen, de krokussen ziet bloeien en de vogeltjes hun liedjes hoort kwetteren, dan krijg je echt zin in de lente en die gedachte geeft je inspiratie. Ik heb dan ook een heerlijke lente kaart gemaakt met lekkere frisse kleuren. Het nieuwe papier blok past daar dan ook perfect bij.Ook heb gebruik gemaakt van een van de nieuwe metal charms die uit zijn gekomen deze maand. Ohh wat zijn die gaaf zeg! Verder nog wat oudere stencils erbij gecombineerd die het toch nog altijd erg leuk doen op je kaart.


Bedankt voor je bezoekje en weer graag tot een volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

4 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat fijn dat bij jullie het zonnetje scheen Heleen. Hier is het de hele dag bewolkt en wat mistig geweest. Nu om 5 uur komt er een waterig zonnetje tevoorschijn. Je kaartje straalt wel lente uit, heerlijk van mij mag het beginnen. Fijn weekend vast...
Lieve groetjes Miranda

Welmoed zei

Een prachtige Lentekaart, Heleen!
Laat de warme zon maar wat meer schijnen, ipv 'verduisteren' hihi!

Fijn weekend,
Vriendelijke groet,
Welmoed

Sylviahobbycards zei

Hoi Heleen,

Prachtige kaart.Lief plaatje Mooie charm en mooi DP.Fijn weekend.

Groetjes,Sylvia.

Henriëtte zei

Mooie kaart weer Heleen.

Groetjes en een fijn weekend,
Henriëtte