Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

donderdag 20 augustus 2015

Happy holiday


Hey hallo,

Wat gezellig dat je weer even een kijkje komt nemen bij mijn nieuwe creatie.
Het duurt natuurlijk nog wel een poosje maar wij bij Joy!Crafts zijn al weer druk bezig met de kerst kaarten. We hebben dat ook super gave nieuwe artikelen daarvoor. Heb je bijvoorbeeld het nieuwe mini papier blokje al gezien? Die is speciaal ontworpen om op ATC kaartjes te verwerken. Want de ATC kaartjes en natuurlijk ook de pocket kaarten zijn op dit moment wel helemaal in. En zeg nou zelf wat is er nou makkelijker dan een papiertje uit je blokje trekken en zo op je ATC kaartje te plakken. De tickets met de tekst is ook nieuw en koop je, heel handig, in 1 set. De kerstboompjes zijn al wat ouder maar zeker niet minder mooi, die heb ik even ge-inkt met dezelfde kleur als waar ik de tekst mee gestempeld heb.

Zoals je ziet heb ik dit keer ook een leuk ATC setje gemaakt. Bestaande uit 4 kleine kaartjes. Op de achterkant heb ik een digi geplakt waar ik mijn gegevens op kan zetten. Deze digi hier onder heb ik speciaal voor jullie gemaakt en mag je opslaan op je computer en gebruiken. Je zou ze ook op de achterkantjes van je pocketletter kunnen plakken.Ik wens je veel plezier met de digi en natuurlijk met het maken van je eigen ATC of pocketletter.
Bedankt voor je bezoekje en ik hoop je snel weer te mogen begroeten hier.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

3 opmerkingen:

Lisbeth van den heuvel zei

Hoi
Toffe atc's
grtjs Lisbeth

Claudia Rogier zei

Hoi,

Supertoffe kaart. Heel mooi.

grtjs
Claudia

Sylviahobbycards zei

Hallo Heleen,

Mooie serie ATC kaartjes.Leuke digi.

Groetjes,Sylvia.