Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

donderdag 6 augustus 2015

Goodbye summer, hello autumn


Hallo lieve allemaal,


Genieten jullie allemaal een beetje van de vakantie? Wij wel in elk geval. Niets moet en alleen maar doen waar we zin in hebben, heerlijk toch? Maar al is het nu nog volop zomer toch zijn we hier bij Joy!Crafts toch al bezig met andere seizoenen. Dit keer heb ik een leuk herfst kaartje gemaakt en dat is met het gave herfst stencil en de nieuwe bloemen van Joy!Crafts echt niet moeilijk!


Ook het nieuwe herfstblok mocht natuurlijk niet ontbreken op mijn kaart. Vaak maak ik mijn kaarten ook recht en strak maar dit keer heb ik alles lekker scheef en rommelig opgeplakt. De rand van het herfst papier heb ik met een schaar even bewerkt en hier en daar een stukje ingescheurd. Zo krijg je een leuke oude look op je kaart.
De tekst stempel op een stukje vellum gestempeld en verder de kaart nog even afgewerkt met het lieve kleine egeltje wat natuurlijk ook bij de herfst hoort.

Ik vond het leuk dat je weer even langs kwam en hoop je snel weer te zien!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

3 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

helemaal leuk, maar laat de herfst toch maar even wachten hoor =)
mooi kaartje
grtjs,martina
x

Claudia Rogier zei

Hoi,

Prachtige kaart en ook mooie kleuren. Heel tof gedaan. Super

grtjs
Claudia

Sylviahobbycards zei

Mooie herfstkaart geworden,Heleen.Prachtige bloementoef.

Groetjes,Sylvia.