Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zondag 22 november 2015

December groetjes

Hallo lieve allemaal,

Ik hoor het steeds vaker om me heen, lees het steeds vaker op facebook... de kerst komt er aan en ik moet nog zoveel kaarten. Ook ik ben nog niet klaar met de kerstkaarten maar ben al wel een heel eind. Elk jaar neem ik me voor om elke maand 1 of 2 kerstkaarten te maken maar doorgaans komt daar niet zoveel van terecht, haha. Maar nu in de wat koudere periode zit de flow er lekker in moet ik zeggen.
Zo heb ik ook vandaag weer een leuke kerstkaart voor jullie.
Er is een poly besa stencil uitgekomen met allemaal sneeuwvlokken en toen ik die zag wist ik gelijk wat ik daar mee wilde doen... een eigen achtergrondje er mee maken.


Ik heb eerst een stukje zwart karton op maat gesneden en toen het stencil er op geplakt met een klein stukje plakband. Met een spateltje heb ik er toen wat structuur pasta op gesmeerd en daarna het stencil weer verwijderd. Nou ik was meteen weg van dat resultaat!


Verder heb ik niet zo heel veel op de kaart geplakt omdat de achtergrond natuurlijk al vrij druk is en zo blijft het toch een mooi en rustig geheel. Het plaatje wat ik gebruikt heb is van een al wat ouder papierblokje maar erg gaaf om te gebruiken zo. Het randje er om heen is van de nieuwe basic stencils en zo lijkt het op een fotolijstje. Een stukje jute lint, wat bloemetjes en een leuke tekst en de kaart is klaar.

Ik vond het gezellig dat je weer even langs bent geweest en hoop dat je snel weer eens komt kijken.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

3 opmerkingen:

Claudia Rogier zei

Hoi,

Prachtige kaart en mooie kleuren.

grtjs
Claudia

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een gaaf effect heb je bereikt Heleen met die structuurpasta op die zwarte achtergrond..
Mooi hoor dit is zeker voor herhaling vatbaar...
Lieve groetjes Miranda

corryskaart zei

hoi heleen
wat een gave/mooie kaart en zo leuk met dat stencil gedaan zoiets is echt een hebbeding haha dus snel op zoek
groetjes corry