Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

maandag 9 mei 2016

Fijne verjaardag!

Hallo lieve allemaal,

Wat is de nieuwe collectie toch weer gaaf he? Vandaag heb ik een kaart gemaakt met oa het frame met fijne verjaardag en de vlinders. Hoe ik mijn kaart opgebouwd heb zal ik onder de foto vertellen.


Om te beginnen heb ik een witte kaart genomen en de randen ge-inkt. Ik inkt trouwens vaak alles omdat je dan beter 1 geheel van je kaart kunt maken. Daarna een oranje kaart er op geplakt en vervolgens een mooi design papiertje uit een oudere collectie. Het lieve kinder-plaatje kreeg toen een plekje in het midden en de leeftijd heb ik uitgesneden op een leuk labeltje geplakt.Verder heb ik het geheel met wat bloemetjes, een strikje en wat pareltjes opgeleukt en als finish in touch mocht de super gave vlinder niet ontbreken. Ik heb de kleinste van de 2 genomen en die heb ik 2x uitgesneden, 1x uit design papier en 1x uit wit wat ik een leuk oranje kleurtje heb gegeven toen die nog in de stans zat. Vervolgens heb ik de witte een beetje verkleind en op de grotere geplakt. Vleugeltjes iets omhoog gebogen en zo lijkt het alsof hij van de kaart vliegt.


Ik hoop dat jullie dit vrolijke kinderkaartje weer leuk vinden en hier misschien weer iets van inspiratie uit kunnen halen.

Tot snel!

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

1 opmerking:

Cindy zei

Het is een schatje Heleen, het draakje is ook zo leuk. De nieuwe collectie is inderdaad heel gaaf. Ik kijk er ieder maand weer met veel plezier naar uit. Groetjes, Cindy