Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 21 mei 2016

Welcome to paradise

Hallo lieve allemaal,

Een poosje terug hadden we van dat heerlijke weer en ik weet niet hoe het met jullie zit maar dat doet mij verlangen naar de zomer! Nu heeft Joy!Crafts een super leuke serie om geweldige zomer kaartjes mee te maken. 

Ik ben begonnen met het omtrekken van het poly-besa stencil in de vorm van een schelp. Eerst op een dubbele kaart en daarna nog een keer op een enkele kaart om er een leuke easelkaart van te maken. Toen heb ik 2 design papiertjes genomen en ook daar heb ik de schelp op getekend maar dan de binnenste lijn zodat je een klein randje op je kaart overhoudt. Alle randjes heb ik geïnkt en alles in elkaar geplakt. Toen kon het pimpen beginnen . 


Ik heb weer oud en nieuw gecombineerd en heb er een leuk zomers strand tafereeltje van gemaakt. Nu kom je hier wel niet zo vaak een flamingo tegen op het strand maar wie weet op Hawaii misschien wel... Ik heb de flamingo's in het 3D opgebouwd en dat heb ik gedaan door ze beide 3x uit te snijden en er telkens een stukje af te knippen en met 3D foam-tape op elkaar te plakken.

Ook heb ik de stempeltjes van het zand gebruikt zodat het lijkt alsof de flamingo's met de pootjes in het zand staan. En als je naar het strand gaat gaan de slippers natuurlijk ook mee dus die staan leuk in het zand te wachten tot ik terug kom om ze weer aan te trekken.

Ik hoop dat jullie hier weer wat leuke ideeën van krijgen en ik ben nu al benieuwd naar jullie creaties.
Tot snel!

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

2 opmerkingen:

Bea zei

Prachtige kaart Heleen, wel zin in vakantie zo....

groetjes Bea.

corryskaart zei

hoi heleen
wat een pracht van een zomerse kaart met al die leuke details erop doen je verlangen naar de zomer!
groetjes corry