Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

maandag 24 oktober 2011

DT-call



Hallo allemaal,


Gisteren zag ik dat er bij het nederlandse kaarten uitdagingen een DT-call hadden staan. En het lijkt mij ontzettend leuk om ook te mogen designen voor een nederlands blog. Dus ben ik na gaan denken over wat voor kaart ik daar voor in zou sturen. Wat er gevraagd werd was een kerst kaart met blauw en paars. Nou daar moest ik toch wel iets mee kunnen en ben dus aan de slag gegaan. Allereerst heb ik gekozen voor een kerst stempel van magnolia. Tilda die een sneeuwpop omhelsd en ik heb ze ingekleurd met copic markers. Toen die ingekleurd was heb ik mijn papier bij elkaar gezocht, hoewel ik meestal net in omgekeerde volgorde werk. Ik heb gekozen voor mooi helder blauw cardstock van bazzil. Het design papier is van prima marketting uit de collectie sweet fairy. Verder heb ik mijn kaart nog versierd met een lint waarop ik de tekst heb gestempeld, een leuke kerstster in dezelfde kleuren als de kaart en een leuke swirl.
En toen kreeg ik een hele lieve reactie van Eileen uit nieuw Zeeland en zij vroeg mij of ik misschien mee zou willen doen met de challenge "one for the kids" bij Let's craft and create. Ik ben daar eens even gaan kijken wat dat voor blog is en die ziet er ook erg leuk uit dus dacht ik :"waarom niet!" Dus dit keer heb ik deze kaart niet speciaal voor hen gemaakt maar stuur ik hem op verzoek toch in. 
And than I got a verry lovely comment from Eileen from new Zealand amd she asked me if I would like to play with them at Let's craft and create in the challenge "one for the kids". I took a look overthere and the blog is looking verry nice to me so I thought :"Why not!"So this time I didn't make the card especialy for them but do I send it in request.
Eileen, thank you for the tip!!!


13 opmerkingen:

Elise zei

Hij is erg leuk geworden Heleen!
Succes met de DT call.
Liefs Elise

Judith Slegers zei

Hoi Heleen
Bedankt voor je mooie kaart!
Succes met de DT-oproep.
Groeten Judith
www.kaartenuitdagingen.blogspot.com

Roos zei

Wat een lief kaartje, heb je heel mooi gemaakt !
Roos x

Helen zei

Wat een ontzettend mooi kaartje heb je gemaakt. Succes. Groetjes.

Unknown zei

Love your card it is just gorgeous. We would love you to join in our challenge One For the Kids over at Let's Craft and Create.

Judith Slegers zei

Hoi Geertje, ben volger van je geworden, kan ik je even beter bijhouden hihi, je kaarten zijn erg mooi. Vind je het leuk om ook op mijn eigen blog te komen kijken?
Groeten Judith

Gea zei

prachtige kaart!
Veel succes met de DTcall
Groetjes gea

Sylvia van der Kolk zei

Wat een prachtige kaart.
Mooi ook de kleuren die je hebt gebruikt.

Groetjes sylvia.

Chantal zei

Wow, wat een mooie kaart is dit! Erg leuk dat het plaatje zo scheef staat!

Groetjes,
Chantal

Melissa zei

Wat een mooi kaart.
De kleuren zijn prachtig!

groetjes,
Melissa

Mandy zei

Such a beautiful card Heleen, thank you so much for sharing it with us at Let's Craft and Create.

Angela zei

Hoi Heleen

Wat een schattige kaartje.

Groetjes Angela

Jopie zei

Hallo Heleen,

Hier ben ik dan eindelijk met een berichtje vanuit mijn vakantieadres in Oostenrijk en omdat het toch wel een kostbare geschiedenis is doe ik de rest als ik thuis ben. Heel erg bedankt voor je candy die ik gewonnen heb en dit is een schattig kaartje met prachtige kleuren. Veel succes met je DT call.
groetjes jopie