Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zondag 25 maart 2012

3 B's


Hoi allemaal,
Even een weekje is het rustig geweest op mijn blog. Maar ja wat wil je ook met dit mooie weer! Daar moet je van genieten toch? Daarnaast hebben we op de school van mijn jongste zoon nog een open week gehad waar ik ook 2 middagen mijn tijd in heb gestoken en nog een middag bibliotheek gedraaid, dus ik heb zeker niet stil gezeten. 
Maar vandaag dus weer even een nieuwe kaart, want het is weer tijd voor een nieuwe challenge van Stamptacular sunday. We hebben deze week het thema 
3B's
Maak een kaart of creatie met veel bling, blauw en butterflies (hmm, ja in het Nederlands gaat die 3e B niet op, ik weet het)
Maar omdat blauw toch wel een van mijn favoriete kleuren is vond ik dit een hele leuke uitdaging.
Dit is mijn kaart geworden en ik moet zeggen dat ik er zelf erg tevreden over ben. Maar ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Hier nog even een close-up van mijn stempel die ik weer met copics ingekleurd heb. Het dp is van authentique en het hekje is een creatable van MD.

Hebben jullie tijd en zin, kom dan gezellig langs op Stamptacular sunday. Daar kun je ook de kaarten van alle andere DT-ers bekijken.

Image and video hosting by TinyPic

7 opmerkingen:

Mieke zei

Ik vind je kaart in elk geval heel erg leuk!

Anoniem zei

Dat is een erg leuk kaartje heleen.Mooi gekleurd.Groetjes Joke

Karin Schuring zei

K3 is K2 geworden met Josje, we hebben de 3 Jees hmmm is niet helemaal mijn ding en de 3B's klinkt leuk maar inderdaad in het Nederlands gaat dit de mist in hahah! Alle gekheid: je hebt er wel wat moois van weten te maken en daar gaat het om!! De groetjes en 3Z's (zalige zonnige zondag ;D)
Karin

Danoesja zei

Hoi Heleen

Mooi kaartje zeg, blauw is ook 1 van mijn favoriete kleuren. Ook heel mooi ingekleurd.

Lieve groetjes
Danoesja

Helen zei

wat een prachtig kaartje weer. Groetjes.

Chantal zei

Gaaf gedaan Heleen! Leuk hoe Tilda zo tussen de hekjes in zit!
Groetjes,
Chantal

Jetty zei

ik vind het ook een geweldige kaart - Top!! groetjes Jetty