Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

donderdag 29 maart 2012

even bijpraten

Hoi allemaal,
Op het ogenblik ben ik niet heel erg veel op het blog te vinden en dat heeft natuurlijk z'n reden. Eerst manlief ziek, toen begon er 1 van de kids en die bleef maar hoesten. Vervolgens was ik zelf aan de beurt en de andere 2 kinderen dus nu ook al. Omdat het te lang aan bleef houden bij de jongste telg ben ik met hem naar de huisarts geweest. Wat denk je . . . . .
Kinkhoest!!!
Nou dat durf je toch niet te denken dat we zoiets zouden hebben. Maar toch . . . we hoesten dus allemaal onze longen hier uit ons lijf en daar word je erg moe van. Dus als ik 's middags even rustig op de bank kan liggen/hangen dan doe ik dat even liever dan freubelen op het ogenblik.
Maar . . . 
Helemaal stil zitten doe ik nou ook weer niet. Ik denk zelfs dat ik een beetje ben aangestoken met een wel heel raar virus . . . . 
namelijk het
Tim Holtz virus!!!
Een vriendin van mij (Elise) die had een tagje gemaakt met de Tim Holtz look. Dat vond ik zo ontzettend leuk dat ik er ook 1 heb geprobeerd te maken. Ben ook nog met een kaart bezig in die stijl maar die komt later deze week.
Nou zeg nou zelf . . . hij is toch wel super leuk geworden!

Tot snel!!!

Image and video hosting by TinyPic

7 opmerkingen:

Elise zei

Nou die is toch heel erg leuk geworden, Heleen!! Ziet er toppie uit!! Het is even wat anders dan scrapkaarten maken en eigenlijk net zo leuk! En je kan er zo lekker ontspannend bij werken....
Beterschap en tot morgen!
Lieve groetjes Elise

Marjan zei

Hallo Heleen,

Van harte beterschap voor jullie allemaal ! Het is inderdaad knap lastig als je de hele tijd moet hoesten. En slapen lukt dan ook maar slecht.

Maar je kaartje/tag is wel erg leuk geworden !

Ik hoop dat het snel weer beter gaat bij jullie thuis en dat je weer wat meer tijd/zin krijgt in de freubel.

Groetjes, Marjan

Danoesja zei

Hoi Heleen

Wat vervelend voor jullie, Ik hoop dat jullie snel weer beter zijn, ziek maar goed uit. Werken met Tim Holtz producten is inderdaad ook erg leuk, weer eens iets anders, je tag is erg mooi.

Lieve groetjes
Danoesja

Anoniem zei

Hallo Heleen,wat vervelend dat het hele gezin in de lappenmand zit.Kinkhoest is niet echt leuk,hopelijk herstellen jullie snel.Je tag is heel mooi.Groetjes Joke

Dora zei

dat is niet zo mooi, Kinkhoest...beterschap allemaal.
je tag is erg leuk gedaan.
groetjes

Gemma zei

Wat een gave tag, jeetje kinkhoest, dat is niet best, beterschap allemaal! Groetjes Gemma

Chantal zei

Jeetje dat is niet zo mooi, hopelijk knappen jullie allemaal snel op! Leuk hoor zo'n tag in Tim Holtz stijl!
Groetjes,
Chantal