Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zondag 11 maart 2012

sketch challenge


Hallo allemaal,
Het weekend is al bijna weer voorbij, en ik moet zeggen dat ik er echt van genoten heb. Gisteren naar de vrouwenbeurs geweest met m'n dochter. Dat was erg geslaagd. We hebben een heerlijke massage gehad, een erg gave modeshow mogen bewonderen en de goddelijkste chocola ooit mogen proeven. Nou wat wil een mens nog meer zou je zeggen..... Mooi weer natuurlijk! En dat was het vandaag dan ook. Het was hier zo lekker, dat we de tuinstoelen maar even hebben afgesopt en heerlijk in de tuin zijn gaan zitten. Veel tijd om te freubelen was er vandaag dan ook niet. 
Maar de kaart die ik jullie ga laten zien die was al een poosje klaar. Hij was namelijk bedoeld voor de nieuwe challenge van stamptacular sunday.
Deze week hebben ze eens een schets en dat gebeurd niet zo vaak daar. Ik vind het persoonlijk wel heel erg leuk om een kaart naar schets te maken.
Dit is mijn kaartje geworden voor deze week. En ik vind die Tilda met koala toch zo super schattig!!! Daarom heb ik ook voor de toepasselijke tekst "een dikke knuffel" erbij gekozen.
Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren, en natuurlijk dat jullie allemaal weer gezellig mee komen doen bij stamptacular sunday.
Tot gauw!!!


Image and video hosting by TinyPic

7 opmerkingen:

Tinie zei

Hij is prachtig zeg!!! Ik had hem al op het blog gezien, ben er al mee bezig:) Super kleuren ook gebruikt!!

Groetjes Tinie

Jetty zei

een heel mooi kaart - top hoor!!!

Elise zei

Hij is supermooi, Heleen! Mooie kleuren en Tilda heb je weer toppie ingekleurd...
Tot morgen!
Liefs Elise

Judith Slegers zei

prachtige kaart zeg! schiiterend gemaakt, strak en af!
Groeten Judith

Anoniem zei

Dat is een schitterende kaart heleen.Groetjes Joke

Plony zei

Geweldig mooi!!!! een toppertje hoor.
groetjes,Plony

Chantal zei

Wow Heleen, prachtig is hij geworden! Ik moet dat papier ook weer eens tevoorschijn toveren :)
Groetjes,
Chantal