Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

dinsdag 25 december 2012

Fijne kerstdagen

Lieve allemaal,

Vandaag natuurlijk geen kaartje die ik zelf geknutseld heb. Daar heb ik het natuurlijk veel te druk voor, maar daar weten jullie denk ik alles van.

Toch even een klein berichtje want ik wil jullie hele fijne kerstdagen wensen. En iedereen waar ik een kaartje van heb gekregen wil ik langs deze weg ook even super bedanken!

Merry christmas!!!

En tot snel!

zaterdag 15 december 2012

NKU#33...

Hallo lieve allemaal,
Vandaag zijn we alweer de 2e zaterdag van de maand december en dat betekent dat het tijd is voor weer een nieuwe wedstrijd bij NKU.
Het thema is deze keer feest en een schets hebben we dit keer niet, dus je bent vrij om je kaart te maken zoals je dat wilt.

Dit is mijn voorbeeld-kaart geworden. Ik kwam dit idee tegen op het blog van Jolanda Elderman en vond hem echt super leuk! Een keer zonder stempel. De sneeuwman is een stans van MD en die heb ik 3D gemaakt en hier en daar een kleurtje gegeven. De blauwe wolken lucht heb ik zelf gemaakt en dat heb ik gedaan met mijn panpastel. En de sneeuw hopen die zijn natuurlijk gemaakt met 3D sneeuw. 

Lijkt het je leuk om ook aan onze uitdaging mee te doen kom dan langs op het blog van NKU, we hebben weer leuke prijzen te winnen. Je vind daar ook de voorbeeld kaarten van onze andere DT-ers. De uitdaging duurt tot donderdag 3 januari. Denk er wel aan dat je een Nederlandse tekst gebruikt want we zijn niet voor niets het NEDERLANDSE kaarten uitdagingen blog!

Tot snel!!!

zondag 9 december 2012

Merry Christmas

Hallo lieve blogdinnen,

De verkoudheid heeft mij hier aardig in de greep. Maar ik laat mij er niet onder krijgen. Dus met een extra pak zakdoeken bij de hand ben ik toch lekker aan de knutsel gegaan.
Bij EKEF hebben ze namelijk een erg leuke schets en daar wilde ik een leuke kaart mee maken. Ook moet je er kerstballen op verwerken en als je goed kijkt dan zie je dat het dp met kerstballen is.
Ik heb dit keer eens andere kleuren gebruikt. Het zijn allemaal bruin-tinten geworden en ik moet zeggen dat ik het erg mooi vind.
Voor wie de kaart wordt weet ik nog niet maar ik denk dat ik hem maar reserveer voor een man. Daar vind ik deze kleuren ook erg mooi voor.

Tevens is er ook een super leuke candy te winnen bij EKEF. Ze hebben namelijk een nieuwe mijlpaal bereikt. Ze hebben nu ruim 1000 volgers en dat willen ze graag belonen met een candy.


Zoals ik al zei, deze kaart gaat meedoen bij
EKEF - schets en kerstballen

Tot snel!!!

donderdag 6 december 2012

traditioneel rood/groen

Hallo lieve allemaal,

Daar ben ik eindelijk weer met een nieuwe kaart. Ja het zal jullie vast niet verbazen maar ik heb het nogal druk gehad de laatste week. Kadootjes kopen, pakjes avond voor bereiden, surprises maken met de kinderen en ga zo maar door. 
Maar dat is nu gelukkig weer achter de rug en kunnen we weer heerlijk kerstkaartjes gaan maken. Deze week natuurlijk nog wel even de kamer wat sfeer toebrengen maar vandaag even niet.
Vandaag dus weer een nieuwe kaart. Ik heb het vandaag eens lekker traditioneel in het rood en groen gehouden. Toch wilde ik wel iets speciaals. Dus toen ik laatst een beschrijving van een center-step-card tegen kwam toen wist ik dat ik die wilde gebruiken. Ik moet zeggen dat hij me moeilijker leek dan dat het uiteindelijk was, maar hij is wel gaaf geworden vind ik zelf.

Dit is mijn kaart en er is nog iets speciaals.... tenminste dat vind ik zelf. Ik heb namelijk mijn panpastels weer gebruikt voor deze kaart. Verder zijn de houten sneeuwvlokjes van de Xenos en het dp is van de Action en de stansjes zijn van MD.

Mijn kaart mag ook weer meedoen aan verschillende challenges

Tot snel!!

maandag 3 december 2012

DCZ # 40

Hallo lieve bloggers,

Het is weer maandag en dat betekent weer tijd voor een nieuwe challenge bij DCZ.
De vraag is weer niet zo moeilijk deze keer. 
"Alles mag maar wel met een kerst twist"
Makkelijker kunnen we het niet maken denk ik. Iedereen heeft vast nog genoeg kerstkaarten nodig.

Dit is mijn uitwerking voor deze keer. Het is een 3D kaart. Het idee kwam ik ook weer ergens op een blog tegen, maar weet zo niet meer waar.
Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en dat sommige onder jullie er weer ideeen mee op doen.

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze challenge kom dan gezellig langs op DCZ. Natuurlijk hebben we weer leuke prijzen te winnen.

Tot snel!

zaterdag 1 december 2012

Saturated canary ...NKU32

Hallo lieve allemaal,

Ik wil allereerst iedereen maar weer eens bedanken, voor alle lieve reacties die ik elke keer toch weer krijg. Wat vind ik ze toch super leuk om te lezen.
Dan mijn kaart voor vandaag. Er begint vandaag weer een nieuwe uitdaging bij NKU. En ook deze keer hebben we weer even geen schets! En het thema....
Alles mag!
Nou makkelijker kunnen we het niet maken toch dacht ik... of juist wel...
Ja als alles mag dan is ook alles leuk, maar alles op een kaart plakken dat kan ook weer niet. Dus moest ik toch een keuze maken. Nu heb ik sinds kort wat leuke stempels erbij van Saturated canary. Ze zijn niet echt makkelijk om te kleuren maar wel superrrr leuk!!!
Dat haar!!!! Ik vind het helemaal geweldig!
Dit is mijn voorbeeld kaartje geworden. Ik heb Summer ingekleurd met copics en denk zelf toch dat het redelijk gelukt is.

Wil je nu ook meedoen aan deze uitdaging, kom dan gezellig langs op NKU. Daar vind je ook de voorbeeld kaarten van mijn DT-collega's. Je kunt je kart insturen tot 13 december 19.00 uur. En denk nog even aan de nederlandse tekst!

Tot snel!