Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 29 juni 2013

Jarige job

Hallo lieve allemaal,

Ik geloof dat het weer nu eindelijk een beetje beter gaat worden. Nou dat mag ook wel want nog een weekje en dan begint onze vakantie. En ja zeg nou zelf in je vakantie wil je toch wel een beetje mooi weer hebben. Echte plannen hebben we nog niet. Manlief gaat een paar weekjes naar z'n ouders en ik blijf hier met de kids. De oudste wordt straks 18 en ze heeft een baantje en ja dat vindt ze nu even belangrijker dan op vakantie gaan. Na de vakantie moet ze 10 weken op stage en dus vindt ze het wel fijn om nu nog even thuis te kunnen zijn en wat bij te verdienen.
wel gaan we natuurlijk wat dagtochtjes maken en we zijn ons al een beetje aan het verdiepen in wat nou leuk is voor allemaal. Zo kwamen we gisteren een toch wel heel uitdagend uitstapje tegen denk ik.  Ooit gehoord van The Amsterdam dungeon??? Het lijkt de kids helemaal geweldig! En mij toch stiekem ook wel... We willen dit dan combineren met een bezoekje aan Nemo in Amsterdam en dat willen ze graag doen met de trein... Auto staat voor maar dat is niet interesant genoeg. Nou ja dan gaan we toch in de trein naar Amsterdam.

Maar nu mijn kaartje voor vandaag. Ik heb ontdekt dat ik de Besties van Sherri Baldy toch wel super gaaf vind. Deze heb ik in leuke paarse tinten gekleurd en daar natuurlijk m'n kaart op aangepast. Ook de Noortjes kun je met Bestie heel leuk combineren.
Mijn kaart mag voor de aller eerste keer meedoen aan een echte Sherri Baldy challenge en daar wordt gevraagd om een shaped card.

Ik hoop dat jullie mijn kaart net zo leuk geworden vinden dan dat ik hem vind.

zondag 23 juni 2013

Bestie!

Hallo lieve allemaal,
Vandaag weer even een nieuw kaartje van mij. Ik moet zeggen dat ik de laatste weken niet zoveel online ben als dat ik zou willen, maar mijn gezondheid laat het een klein beetje afweten op het ogenblik. Voor 2 weken terug begon het met ontzettende pijn in mijn hoofd, nek en schouders. Zo erg dat ik zelfs ermee naar de huisarts ben gegaan. Nou dat wil wat zeggen want ik ben absoluut geen dokter loper. Maar toen bleek ook dat mijn bloeddruk niet helemaal lekker zat. Waren natuurlijk 2 mogelijkheden... 1e was dat de bd te hoog was door de pijn en de 2e was dat er iets anders aan de hand zou zijn. Ik kreeg pijnstillers voorgeschreven en ik moest naar een fysio therapeut. Nu ben ik na 3 behandelingen al een stuk opgeknapt maar kan merken dat ik er nog lang niet ben. Alles schijnt erg vast te zitten in mijn nek. Ik heb inmiddels wel weer kunnen stoppen met de pijnstillers en hoop dat ook zo te houden. Afgelopen vrijdag was de bd ook weer wat gezakt en ook dat hoop ik zo te kunnen houden. Dinsdag wordt er weer gecontroleerd en dan heb ik weer overleg met de huisarts.
Maar goed nu genoeg over mezelf, nu mijn kaartje! Ik heb gisteren namelijk de sterren-mallen van Joy gekocht. En oh oh oh wat zijn die mooi!
Ik dacht ja als de zomer dan toch overgeslagen wordt dan begin ik nu maar met de kerstkaarten, haha. Dus hier mijn allereerste kerstkaart van dit jaar!
Ik heb die super leuke Bestie met copics ingekleurd en ik moet zeggen dat ze erg gaaf vind om te kleuren. Die grote ogen vind ik ook helemaal geweldig!
Ik hoop dat jullie mijn kaartje weer leuk geworden vinden.

maandag 17 juni 2013

DCZ #24

Hallo lieve allemaal,

Vandaag is het weer de beurt aan team zwart bij DCZ om een leuk voorbeeld te laten zien. Als thema hebben we dit keer
  "Alles mag"
Onze sponsor van deze week is 
Super leuke uitdaging vind ik zelf en ben weer lekker aan de slag gegaan met een leuke theepot kaart dit keer.
Dit is mijn uitwerking geworden.
Ik heb hem hier op een standaard staan, omdat ik dat wel leuk vond, maar het is een tent kaart geworden dus hij kan ook gewoon staan.
Heb jij nou ook zin en tijd om aan deze uitdaging mee te doen kom dan gezellig langs op DCZ .
Tot snel!


zaterdag 15 juni 2013

NKU #45

Hoi lieve allemaal,

Nog even en dan begint de zomervakantie al weer. Dit jaar voor ons even geen vakantie plannen dus hopen we op heel mooi weer zodat we leuke uitstapjes kunnen maken met de kinderen. Maar nu over naar NKU, daar is het dus vandaag weer tijd voor een nieuwe uitdaging en dit keer weer van team Oranje boven. Deze keer doen we niet te moeilijk en hebben we dus geen thema maar alleen een schets. De schets is gemaakt door Marga.
Het was echt een hele leuke schets om te maken. En dan is dit mijn voorbeeld kaart geworden.
Heb dit keer gebruik gemaakt van een aantal noortjes en ook nog 1 van MD. En ohh ja wat ik ook nog even vertellen moet is over het kroontje... Die heb ik namelijk met lijm ingesmeerd en daarna heb ik er emboss-poeder op gestrooid, even met de heattool erover en.... het lijkt een echt gouden kroontje!
Heb je nou ook nog wat tijd over zo vlak voor de vakantie kom dan gezellig langs op NKU en doe gezellig met ons mee!

Tot snel!

maandag 3 juni 2013

DCZ #22

Hallo lieve allemaal,
Het is weer maandag en dus tijd voor een nieuwe challenge bij DCZ. Deze week is team zwart weer aan de beurt.
Dit keer hebben we de opdracht, alles behalve een kaart. Bijvoorbeeld een eigen gemaakt doosje of misschien een potje pimpen of een schilderijtje. Alles is goed zolang het maar geen kaart is!
Dus we hopen dat jullie al je creatieve kanten weer tevoorschijn zullen halen en ons hele mooie creaties gaan laten zien. 

Dit heb ik er deze week van gemaakt.

Ik heb een silvo kruidenpotje gepimpt met aluminium folie zodat je een metal look krijgt. Inmiddels heb ik het al cadeau gedaan en de ontvangster was er blij mee.
heb je tijd en zin om met ons mee te doen kom dan gezellig bij ons langs op DCZ.