Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 16 mei 2015

MDF strandhuisjes

Hallo,
Gezellig dat je er weer bent om even mijn creatie te bekijken. Deze keer heb ik een zomerse creatie voor je. Want ik moet heel eerlijk zeggen dat ik zo langzamerhand toch wel een beetje de zomer in m'n bol begin te krijgen. Ik merk dat ik bij de winkels steeds bij zomer kleding loop te sneupen en in de supermarkt kom ik haast niet langs de aardbeien...kortom ik ben aan de zomer toe! Dus daarom breng ik met deze creatie een beetje zomer op het blog.
Joy!Crafts heeft deze maand dan ook een erg leuke MDF strandhuisjes uit gebracht. Daar moest ik echt mee aan de slag. De huisjes heb ik eerst bekleed met het prachtige seashore papier van afgelopen maand. Het is net een hout motief waardoor het van die leuke houten huisjes zijn geworden. Ook de dakjes heb ik hiermee gedaan maar dan net weer even in een andere kleur en ik heb de dakjes met 3D tape vast geplakt. De zee met een wat lichter blauw bekleed en heb er een dolfijn van Lin & Lene uit laten springen.

Om het anker heb ik nog een stuk touw gewikkeld, nog hier en daar een bloemetje en zo krijg je al snel een gaaf geheel.

Bedankt dat je er was en ik hoop je heel snel weer te zien!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

4 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Heleen, ze zijn hardstikke leuk en doen zeker aan de zomer denken. Dat touw om het anker en de kleurtjes...mooi hoor. Je kunt thuis alvast een zomers hoekje maken.
Lieve groetjes Miranda

Claudia Rogier zei

Hoi Heleen,

Heel mooi opgepimpt.

grtjs
Claudia

corryskaart zei

hoi heleen
een echt heel leuk zomers tafereeltje zoiets doe je verlangen naar de zomer:-))
groetjes corry

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat heb je deze huisjes enorm leuk opgepimpt Heleen!
Groetjes, Alie