Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

vrijdag 24 juli 2015

If friends were like flowers...

Hallo,

Wat fijn dat je er weer bent! Ik heb namelijk weer een leuke blogpost gemaakt. 
Zoals jullie misschien weten, vind ik het super leuk om zelf bloemetjes te maken. En dat kunnen echt allerlei bloemetjes zijn. Roosjes, cherry blossom, van die gave gekreukelde gardenia's maar ook hele simpele bloemen. 
Deze keer heb ik gekozen om jullie te laten zien hoe je op een simpele manier zonnebloemen kunt maken.

Op de foto hierboven zie je hoe ik de bloemen opgebouwd heb. Ik heb gebruik gemaakt van een Lin & Lene stencil die ik aan stukjes heb geknipt. Alleen de gele laag heb ik dus omhoog laten komen en dan is het simpelweg met een stukje 3D tape in elkaar plakken.


Dit is de kaart die ik ermee gemaakt heb. Ook de vlinders heb ik los geknipt want dat is eigenlijk het ronde stencil van Gerti. En het frame daar hoort eigenlijk een andere tekst bij maar ook daar mee kun je dus eindeloos variëren.


Nu ik mijn kaart aan jullie heb laten zien, lijkt het me leuk om ook jullie kaarten met zelf gemaakte bloemen eens terug te zien. Dus als je een kaart of andere creatie hebt gemaakt met daarop zelf gemaakte bloemen, zet dan hieronder in een reactie de link naar je kaart dan kom ik persoonlijk op je blog langs om een reactie bij jou achter te laten!


Bedankt dat je even langs kwam en ik ben nu al benieuwd naar jullie bloemen!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

5 opmerkingen:

corryskaart zei

hoi heleen
wat een geweldige kaart met die leuke zonnebloemen erop nu ik dit zo zie ga ik zeker eens aan de slag om zelf bloemen te maken:-))
dank voor de inspiratie en groetjes van corry

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat heb je dit leuk gedaan Heleen. Ik gebruik ook regelmatig zelfgemaakte bloemen, gehaakt, gestanst, etc. Héél leuk om te doen en het geeft de kaart net iets extra's vind ik....Mooie kaart heb je er mee gemaakt.
Bedankt voor de uitleg, ga deze zeker ook een keer uitproberen.
Lieve groetjes Miranda

Lisbeth van den heuvel zei

hoi
tof kaartje
grtjs Lisbeth

Lisbeth van den heuvel zei

hoi
meestal maak ik mijn bloemetjes ook zelf
omdat ze dan beter bij het kaartje passen
grtjs Lisbeth

Sylviahobbycards zei

Mooie kaart,Heleen.Superleuke zomerse zonnebloemen.

Groetjes,Sylvia.