Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 4 juli 2015

Klein cadeautje

Hallo allemaal,

Gezellig dat jullie weer even langs komen om mijn nieuwste creatie te bekijken. Dit keer heb ik voor jullie een heel leuk klein doosje met een wel heel bijzondere bloem op de bovenkant. Want hebben jullie de nieuwste folded flowers van Joy!Crafts al gezien? Het zijn losse blaadjes die je in elkaar kunt plakken en dan krijg je dus zo'n soort bloem. Plak je em net even andersom in elkaar dan ziet je bloem er meteen weer heel anders uit, dus zoals je begrijpt is de folded flower wel heel veelzijdig.


Op de zijkant heb ik zelfgemaakte roosjes geplakt en even opgeleukt met een takje en de kleine vierkantjes van afgelopen maand.


Hier zie je de bloem nog even van dichtbij en ik heb hem afgewerkt met een leuk klein bloemetje in het midden maar het kan natuurlijk ook prima met een pareltje of een bradje.


In het kleine doosje heb ik 2 waxine lichtjes gedaan maar met een bonbonnetje zou het ook een leuk bedank cadeautje kunnen zijn voor een juf of meester.

Ik vond het leuk dat jullie de tijd weer even hebben genomen om een kijkje te nemen en hoop jullie hier snel weer te zien!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

3 opmerkingen:

Lisbeth van den heuvel zei

hoi Heleen
mooi doosje
grtjs Lisbeth

Claudia Rogier zei

hoi,

Heel leuk kaartje.

grtjs
Claudia

Sylviahobbycards zei

Prachtig doosje,Heleen.Superleuk met het waxinelichtje erin.

Groetjes,Sylvia.