Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

dinsdag 30 juni 2015

Viel Gluck

Hallo,

Wat gezellig dat je weer even komt kijken! Komt goed uit want ik heb dit keer een aparte vorm kaart om te laten zien. Ik kwam dit idee ergens tegen op internet en wist gelijk dat ik daar iets mee wilde doen. Het is een ronde kaart op een standaard maar hij is gemaakt uit 2 rechte stroken papier.

Joy!Crafts heeft sinds een poosje het prachtige metalic cardstock aan haar collectie toegevoegd en die is verkrijgbaar in 2 maten. Ik heb in dit geval de maat 30x15 genomen. Die heb ik in 2en gesneden zodat je dus 2 stroken van 30x7,5 krijgt. Die stroken heb ik beiden gerild, telkens op 0,7 van elkaar. Ik heb een scorebord met inch en dan is het dus telkens rillen op een kwart inch. Dan ga je de stroken vouwen, telkens op en neer zodat er een soort waaier ontstaat. Deze 2 gevouwen stroken plak je aan elkaar en ook rond. Daarna duw je de bovenkant naar beneden en zie je dat er een cirkel ontstaat. Eigenlijk net zoals de folded flowers die Joy!Crafts laatst uitgebracht heeft. In het midden plak je er een klein cirkeltje op en dan kun je je kaart verder versieren.

Zo dit is een aardig verhaal weer geworden maar geloof mij het is echt niet moeilijk en zo heb je weer eens een ander modelletje!
Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren en ik wens je dan ook veel succes met het maken van zo'n kaart.

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

1 opmerking:

Sylviahobbycards zei

Mooie kaart,Heleen. Leuk apart model.

Groetjes,Sylvia.