Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

dinsdag 26 januari 2016

Beach vacation

Hallo lieve allemaal,

Wat is er in het nieuwe jaar nu leuker dan iets nieuws te presenteren. En Joy!Crafts zou Joy!Crafts niet zijn als ze niet met iets nieuws zouden komen. We hebben namelijk een nieuw soort markers voor jullie. Het zijn pigment markers op alcohol basis en wij van Joy!Crafts mochten ze voor jullie uitproberen, hoe gaaf is dat.


Wat ik met deze markers zo leuk vind, is dat je er geweldige mooie achtergronden mee kunt maken. Je schildert bijna met deze markers. De kleuren zijn mooi helder en omdat de markers op alcohol basis zijn, is de inkt eerst vrij nat en kun je met je vingers dus heel mooi blenden. 


Op deze manier heeft je kaart natuurlijk niet veel extra's meer nodig om hem af te maken, dus ik heb de mooie palmboom als silhouet uitgesneden en een stempeltje van de wereldbol uitgeknipt en gekleurd. Nog een kleine tekst en klaar is je kaart. 

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren en ben nu al benieuwd naar wat jullie creatie gaat worden met de nieuwe markers.

Tot snel!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

1 opmerking:

Dora zei

Mooie zomerse kaart gemaakt met die markers.