Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

maandag 4 april 2016

Hiep hiep hoera!

Hallo lieve allemaal,

Het is lente en daar wordt je doorgaans toch vrolijk van. In de wei zie je steeds meer lammetjes dartelen. De bloemetjes beginnen te bloeien en het gras te groeien. Heerlijk toch!
Maar ik kan merken aan mezelf dat ik dan ook anders naar m'n kaarten en creaties kijk en daarom heb ik dit keer een lekker vrolijk kaartje met veel roze en paars.


Het design papier is al van een oudere serie maar blijft toch zo mooi! Verder is de stempel met de bloem nieuw en ingekleurd met copics. De tekst is ook nieuw en is eigenlijk een hele zin. Ik weet niet wat het is maar ik vind het altijd zo leuk om dan zo'n zin in stukjes te knippen...past het natuurlijk ook veel beter op je kaart.
Ook de prachtige gekrulde cirkel van Mery heb ik op m'n kaart verwerkt en die kun je natuurlijk met een plaatje of een tekst op je kaart plakken maar ik heb er 2 uit gestanst ene als versiersel half achter m'n plaatje geschoven.


Verder de kaart nog afgewerkt met wat bloemen, vlinders en pareltjes. Pareltjes heb ik weer zelf gekleurd omdat ik niet de goede kleur in huis heb en zo past het er toch weer bij.

Bedankt weer voor je bezoekje en ik hoop je hier snel weer te zien!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

Geen opmerkingen: