Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

maandag 18 april 2016

Restaurant di Mama!

Hallo lieve allemaal,

Toen ik een paar weekjes terug mijn pakketje binnen kreeg, zag ik dat er een soort koekenpan bij zat. Even heb ik achter m'n oren gekrabd, omdat ik niet wist wat ik daar mee moest. Maar dat was heel snel verdwenen toen ik papier en snij malletjes zocht die ik er op wilde verwerken. 
Al snel was ik razend enthousiast over de koekenpan en zo zat dit project ook super snel in elkaar.

Zo ziet mijn project er uit!


Gaaf he! 
Ik ben begonnen met het papier op maat te knippen. Nu is het papier 15x 30 en de koekenpan is ongeveer 19x26. Maar problemen zijn er om op te lossen, dus ik heb 2 velletjes naast elkaar gelegd en die heb ik aan de achterkant aan elkaar geplakt met een stukje plakband.
Toen ik het papier geplakt had heb ik de randjes be-inkt en bestempeld met een leuk stempeltje van graan uit de oudere bakkers serie.
Daarna heb ik het leuke houten bord gemaakt... nou ja het is natuurlijk papier maar met de leuke donkere houtnerf. De tekst er op heb ik met embossing poeder er op gezet en aan de zijkanten heb ik nog 2 schroef brads gestoken om het een echt houten effect te geven.
Verder heb ik in het midden nog 2 stukjes design papier geplakt en de rest gepimpt met leuke snij mallen.
De oven, broodjes, slagroomspuit en de deegroller horen ook bij de oudere bakkers serie en het mes en de tag in het envelopje zijn van de laatste serie.
Boven op heb ik ook nog een leuke toef van lint met een bloemetje gedaan. Zo zie je de spijker niet als je het geheel leuk ophangt in de keuken.


Ik vond het leuk dat je weer even langs kwam om mijn projectje te bekijken en ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.
Tot snel!

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

Geen opmerkingen: